אין לי מקום לשולחן מטבח

• פותח הנושא YRN
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
כבר 8 שנים שהשולחן היחיד הוא בסלון (המחובר ברצף למטבח) אבל נמאס לי שהוא מרכז העניינים כל היום...

חשבתי על שולחן מתקפל לקיר של המעבר בין הסלון למטבח, אבל:
1. אני מחפשת משהו שייראה יפה ומעוצב גם כשהוא סגור
2. איפה שמים את הכסאות שאמורים לשמש לשולחן המתקפל- כשהוא סגור? פחות בא לי ערימת כסאות כתר באמצע הבית...
3. שמעתי שיש שולחנות שמתקפלים לשידה, כך שזה שימושי להנחת חפצים גם במצב סגור. מישהו מכיר או יודע איפה קונים?

אשמח מאד למענה או לרעיונות נוספים
אנא גם אם יש לכם תשובה לחלק מהשאלות...
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
יש את השולחן הזה באיקאה:
https://ikea.co.il/catalogue/Dining/Tables/10423886

upload_2019-6-30_11-1-32.png

• הוסף לסימניות
תודה!
זה בעצם המצב הסגור שלו?
כי זה עדיין גדול לי מידי.

• הוסף לסימניות
תודה! אפשר פירוט על המוצר?
זה בעצם כמו מגירה מתוך ארונות המטבח?

• הוסף לסימניות
הבנתי. אצלי מדובר על קיר...
תודה בכל אופן.

• הוסף לסימניות
כבר 8 שנים שהשולחן היחיד הוא בסלון (המחובר ברצף למטבח) אבל נמאס לי שהוא מרכז העניינים כל היום...

חשבתי על שולחן מתקפל לקיר של המעבר בין הסלון למטבח, אבל:
1. אני מחפשת משהו שייראה יפה ומעוצב גם כשהוא סגור
2. איפה שמים את הכסאות שאמורים לשמש לשולחן המתקפל- כשהוא סגור? פחות בא לי ערימת כסאות כתר באמצע הבית...
3. שמעתי שיש שולחנות שמתקפלים לשידה, כך שזה שימושי להנחת חפצים גם במצב סגור. מישהו מכיר או יודע איפה קונים?

אשמח מאד למענה או לרעיונות נוספים
אנא גם אם יש לכם תשובה לחלק מהשאלות...
תודה רבה!
חושבת שכדאי לך לעשות חושבים על זה.
בתכלס שלחן מטבח הוא שלחן מאוד מאוד פעיל במשך כל שעות היממה.
הסיכוי שתפנו אותם כל פעם ותנקו אותו ותקפלו אותו ותניחו עליו אביזרי נוי הוא מאוד קלוש, אולי רק בשבת.
הפתרון של שידת איקאה הוא אחלה פיתרון בעיני, אם זה באמת יפה במציאות, ומספיק חזק לשלחן אוכל לילדים ומבוגרים. (שנשענים וקופצים וכולי)
בקיצור לדעתי רוב הזמן השלחן כן ישאר פתוח או שלא ישתמשו בו בכלל וילכו לשלחן סלון הישן והטוב...

• תודה
Reactions: YRN
  • הוסף לסימניות
תודה על המענים.
ראיתי באתר של הום סנטר פתרון שנקרא "קונסולה מודולרית". בסגירה זה נראה ממש שידה ובפתיחה מגיע עד 3 מטר.
מישהו התנסה?

• הוסף לסימניות
יש היום הרבה שולחנות קונסוליה,תעשי חיפוש יש מהממים

• תודה
  • הוסף לסימניות
הבעיה השולחנות האלו זה שרק כסאות כתר מתאימים...

• תודה
  • הוסף לסימניות
אצלי גם יש את הבעיה הזו
החלטנו ללכת על מדף מתקפל ברוחב 50 ס"מ כמו שיש בברים
קנינו בנגריה פלטת עץ וזוויות מתקפלות. הרכבנו לבד. יצא לנו סיפור של 500 ש"ח
אחרי כמה ימים הזוויות התקפלו סופית ונשברו כנראה לא מדי חזקות בשביל עומס כזה
החלפנו לזוויות ישרות חזקות מאד, נכון שאי אפשר לקפל אבל זה סה"כ רוחב חצי מטר, חמוד ושימושי וכולם נכנסים בו
הכי כיף שאין לשולחן הזה רגליים..

• הוסף לסימניות
  • תודה
  • הוסף לסימניות
צריך לבדוק אם יש מצבי ביניים - בין הקונסולה הקטנה לשולחן 3 מטר
יש. זה מורכב מכמה פלטות שכל אחת מהן 50 ס"מ
אני מחפשת מוצר זהה שנפתח לפחות מטרים כי הלוואי שהיה לי מקום לפתיחה 3 מ'...
זה לשלם קרוב ל2000 ש"ח כשחצי מהפריט איננו בשימוש

• הוסף לסימניות
זה סיפור לפתוח ורק לקראת ארוחות גדולות ואז הוא פרקטי לאירוח רב. אבל לשימוש יום יומי אני מעדיפה שולחן פתוח וזמין לשימוש. מקסימום הרחבה מכל צד

• הוסף לסימניות
קנינו לפני שנים שולחן מתקפל של ר. א. מחזיק מעמד מצוין ולא תופס הרבה מקום. אם יש לך קצת מקום מלמטה ממליצה לך במקום כסאות לקנות ספסל שמתחתיו יש ארגז אחסון. בהצלחה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה