דרוש מידע אין לי שם:(

• הוסף לסימניות
היי,
אם אני יוצרת חתימה שכל מייל שאני שולחת רואים כיתוב מסוים
אם אני ועוד אחת עובדות על אותו כתובת מייל אז לשתינו יהיה אותו חתימה או שכל אחת יכולה להגיר שמה שיצא
ממנה יהיה על החתימה שלה?
תודה:)

• הוסף לסימניות
היי,
אם אני יוצרת חתימה שכל מייל שאני שולחת רואים כיתוב מסוים
אם אני ועוד אחת עובדות על אותו כתובת מייל אז לשתינו יהיה אותו חתימה או שכל אחת יכולה להגיר שמה שיצא
ממנה יהיה על החתימה שלה?
יהיה אותו חתימה

• הוסף לסימניות
יש בהחלט אפשרות ליצור שתי חתימות לאותה כתובת מייל.
ואז לבחור בשליחת המייל את החתימה הרצויה.
ייתכן - אין לי איך לבדוק זאת כרגע - שבמידה ומייל מסוים פתוח משני מחשבים, ובכל מחשב יבחרו חתימה אחרת, במיילים הבאים זה כבר יהיה אוטומטי כברירת מחדל ולא יהיה צורך כל פעם לבחור מחדש.
נסו את זה ותדעו.

• הוסף לסימניות
יש בהחלט אפשרות ליצור שתי חתימות לאותה כתובת מייל.
ואז לבחור בשליחת המייל את החתימה הרצויה.
ייתכן - אין לי איך לבדוק זאת כרגע - שבמידה ומייל מסוים פתוח משני מחשבים, ובכל מחשב יבחרו חתימה אחרת, במיילים הבאים זה כבר יהיה אוטומטי כברירת מחדל ולא יהיה צורך כל פעם לבחור מחדש.
נסו את זה ותדעו.
תודה לך!
מי יודעת איך עושים את זה מאוד יעזור לי!!!!!!!

• הוסף לסימניות
תודה לך!
מי יודעת איך עושים את זה מאוד יעזור לי!!!!!!!
בהגדרות של ג'ימייל, בקטע "חתימה", יש "תוית חדשה" שם את קודם קוראת שם לחתימה, למשל: "שיראל", יוצרת את החתימה, ואז לפני שליחת מייל את לוחצת על האייקון בדמות העט שבתחתית חלונית הודעה חדשה - "הוספת חתימה", ושם תהיה לך אפשרות בחירה בין החתימות שהוגדרו.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה