מידע שימושי אין לכם חיבור סיבים בבניין זה מה שאפשר לעשות

• הוסף לסימניות
כבר למעלה משנה אני מברר האם פרסו תשתית סיבים באיזור שלי בבני ברק, ותמיד התשובה היא שלילית.
אלא שלדעת משרד התקשורת התשובה היא חיובית.
לאחר הבדיקה שלי מה עושים: א. מתקשרים לאתרוג ומבקשים חיבור, פתאום הם מגלים שיש חיבור.
מגיע טכנאי של אתרוג ומתקין לכם סיבים.
לאחר שהלך הטכנאי של אתרוג, אתם מוזמנים להתקשר לנציג שמוכר לכם נטפרי עם סיבים, 019 או יוסי תקשורת, לאחר זמן קצר יש גם לכם סיבים עם נטפרי בבית.
למה זה עובד כך שאלה טובה...

• הוסף לסימניות
אצלי היה הפוך
אתרוג טענו בכל תוקף שאין לי ולא הסכימו לחבר
ואילו בזק אמרו שניתן ואכן חיברו אותי תוך כמה ימים
(רציתי אתרוג, אז התחברתי לבזק ועשיתי העברה לאתרוג)
ואגב להוט יש כבלים משל עצמם ניתן לברר גם מולם אם להם כן יש

• הוסף לסימניות
אצלי היה הפוך
אתרוג טענו בכל תוקף שאין לי ולא הסכימו לחבר
ואילו בזק אמרו שניתן ואכן חיברו אותי תוך כמה ימים
(רציתי אתרוג, אז התחברתי לבזק ועשיתי העברה לאתרוג)
ואגב להוט יש כבלים משל עצמם ניתן לברר גם מולם אם להם כן יש
אני דיברתי במקום שיש תשתית של סיבים של רימון

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אין צורך בזה
אם יש תשתית של רימון יש נטפרי (יוסי תקשורת)
הסברתי, שהרבה פעמים גם שיש תשתית אי אפשר להתחבר כי אומרים לך שאין תשתית, רק אחרי שפניתי לאתרוג, גילו שיש תשתית, לאחר שכבר למעלה משנה אמר לי הטכנאי שהוא חיבר אנשים באיזור שלי.

• הוסף לסימניות
הסברתי, שהרבה פעמים גם שיש תשתית אי אפשר להתחבר כי אומרים לך שאין תשתית, רק אחרי שפניתי לאתרוג, גילו שיש תשתית, לאחר שכבר למעלה משנה אמר לי הטכנאי שהוא חיבר אנשים באיזור שלי.
אני משווק יוסי תקשורת ואני אומר לך שאם יש לרימון יש גם לנטפרי
אולי דיברת עם ספק אחר?

• הוסף לסימניות
אני משווק יוסי תקשורת ואני אומר לך שאם יש לרימון יש גם לנטפרי
אולי דיברת עם ספק אחר?
התקשרתי ליוסי תקשורת ביקשתי חיבור, אמרו לי שאי אפשר להתחבר, התקשרתי לאתרוג התחברתי, ואז התקשרתי ל019 ושמתי נטפרי

• הוסף לסימניות
אם הבנתי נכון מה שעשית זה ביקשת את העבודה הפיזית מאתרוג, ואח"כ פנית לנטפרי.
אישית, לא מרגישה שזה מאוד ישר. :censored:

• הוסף לסימניות
זה חוקי והחברה לא מגבילה את זה.
מה שאת מתארת זה רגשות,
אני לא מזלזל בהם אלא שם את הדברים במקום.

• הוסף לסימניות
לא, רימון נשארו מרוויחים כסף עלי, הן על התשתית שהיא שייכת להם, וגם שילמתי להם דמי התקנה.

• הוסף לסימניות
זאת לגמרי הצורה להתנהל, גם כשמתקינים קו חדש, מזמינים טכנאי מבזק ואז מניידים לאן שרוצים, למשל 019.
זה מה שמשרד התקשורת הגדיר כדי להגדיל את התחרות, כי תשתית בפועל יש רק למספר קטן של חברות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה