התייעצות אינדוקציה חברה מומלצת

• הוסף לסימניות
אשמח לשמוע על חברה מומלצת לאינדוקציה תלת פאזי מנסיון, תודה.

• הוסף לסימניות
בוש
לי יש חד פאזי והן מעולות.

• הוסף לסימניות
יש משהו נוסף שיש לו המלצה אני מבררת לגבי 60 ס"מ

• הוסף לסימניות
teka
לי יש תקע 60 ס"מ. מעולה ביותר! 9 רמות בישול, מתנקה מצוין, גמיש (כל המשטח מבשל, לא רק עיגולים)

• הוסף לסימניות
יש לי גורניה 60 ס"מ תלת פאזי,
שווה כל שקל!

• הוסף לסימניות
מה עושים ביו"ט עם אינדוקציה?
בישלתי הכל לפני שבועות והיה מאד קשה
יש אזה פיתרון

שלכם גם עושה רעש כשהוא פועל?

• הוסף לסימניות
מה עושים ביו"ט עם אינדוקציה?
בישלתי הכל לפני שבועות והיה מאד קשה
יש אזה פיתרון

שלכם גם עושה רעש כשהוא פועל?
אני לא אהבת לבשל בחג.
אבל בעקרון אין שום פתרון...

שלי לא עשה רעש בכלל,
אלי טיפ טיפה כשפותחים את המגירה שמתחת לאינדוקציה

• הוסף לסימניות
גרונייה נחשב יקר
גורניה לא רק נחשב יקר- הוא פשוט יקר,
אבל-
שווה כל שקל, נקודה!
כשמשווים בין גורניה לחברה אחרת רואים בצדק על מה המחיר.
אפשר לשאול איפה רכשת וכמה שילמת?
רכשתי בחנות המפעל בתלפיות,
עלה לי 3000 ש"ח.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה