כללי אינדזיין - החלף סימון מסוים בתמונה - אפשרי?

• הוסף לסימניות
יש לי ספר מעומד, שבין כל קטע מפריד סימון מסוים, כמו 3 כוכביות,
אני רוצה במקום זה לשים תמונה קטנה, האם אפשר לעשות את זה בחפש החלף?
ואם כן, איך?
תודה רבה

• הוסף לסימניות
נראה לי שאפשר להחליף אוביקט באוביקט פונט בפונט וכו'
אי אפשר אוביקט בפונט

אבל בחפש תמצאי את הכוכביות ופשוט תעשי הדבק ואז תחפשי את הבא וכו'

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י זוהר טל;882974:
יש לי ספר מעומד, שבין כל קטע מפריד סימון מסוים, כמו 3 כוכביות,
אני רוצה במקום זה לשים תמונה קטנה, האם אפשר לעשות את זה בחפש החלף?
ואם כן, איך?
תודה רבה

אפשר.

העתק את האויבקט.(זה הכל)

חפש ה***
החלף בסימן שנראה כך ~c או משהו כזה, נמצא בתפריט תחת "אחר". ופרושו, הדבק מה שבזיכרון. כולל עיצובו. (אם תשים ~C. זה ללא עיצוב)

החלף.

העלתי מדריך לפני ימים ספורים,
חפש. משהו כמו"השתלת סמנים לפני ואחרי פיסקה".

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
איך אפשר להוריד מהדרופבוקס?
משום מה לא יורד לי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י א.ד.;883027:
איך אפשר להוריד מהדרופבוקס?
משום מה לא יורד לי.

לא יודע.
איני מבין בדרופבוקס,
אז צפה יישר בדרופבוקס.
אמנם יראה לא איכותי, אך יובן הרעיון.
אם לא מצליח כנראה זה בשל הגדרות סינון החוסמות סרטונים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה