כללי אינדזיין - הפעלת ישור לימין ב600עמודים?

• הוסף לסימניות
שלום לכולם :)
יש לי קובץ pdf של ספר מעומד במידות 11.5 על 16.5, אני צריך לשנות מידת הרוחב ל12ס"מ, ושיתרחב רק לצד פנים הספר, ושהעימוד ישאר לצד חוץ הספר (כמו שהוא היה) ניסית ליבא את הpdf (למעלה מ600עמודים) לאינדזיין, דרך הסקריפט: "place multi page pdf" הבעיה שכאשר הסקריפט מציב לי את הדפים הוא תמיד בוחר להיצמד לשמאל הדף, ואני צריך שיצמיד אחד לשמאל ואחד לימין (כי עיקר הרחבת הדף הוא לצד פנים הספר) וגם אני צריך להוריד מעט למטה כל הדפים, חשבתי אולי לעשות סימון ובחירה לכל הדפים ביחד, אבל מסתבר שבאינדזיין אי אפשר לסמן אובייקטים מרובים בדפים נפרדים. יש למישהו רעיון איך לעשות את זה באינדזיין (אם בכלל) או שאולי באקרובט, או תוכנה אחרת? תודה מראש...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דניאל148;2006110:
שלום לכולם :)
יש לי קובץ pdf של ספר מעומד במידות 11.5 על 16.5, אני צריך לשנות מידת הרוחב ל12ס"מ, ושיתרחב רק לצד פנים הספר, ושהעימוד ישאר לצד חוץ הספר (כמו שהוא היה) ניסית ליבא את הpdf (למעלה מ600עמודים) לאינדזיין, דרך הסקריפט: "place multi page pdf" הבעיה שכאשר הסקריפט מציב לי את הדפים הוא תמיד בוחר להיצמד לשמאל הדף, ואני צריך שיצמיד אחד לשמאל ואחד לימין (כי עיקר הרחבת הדף הוא לצד פנים הספר) וגם אני צריך להוריד מעט למטה כל הדפים, חשבתי אולי לעשות סימון ובחירה לכל הדפים ביחד, אבל מסתבר שבאינדזיין אי אפשר לסמן אובייקטים מרובים בדפים נפרדים. יש למישהו רעיון איך לעשות את זה באינדזיין (אם בכלל) או שאולי באקרובט, או תוכנה אחרת? תודה מראש...
יש סקריפט חינם שהעלו לפורום כמה פעמים והוא מאפשר לייבאpdf תוך שליטה מלאה על מקומו כולל יישור

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה