כללי אינדזיין - מיספור עמוד שמתחיל מעמוד פנימי

• הוסף לסימניות
שלום רב,

לכאורה בעיה קלה, אבל לא

אני מנסה להתחיל מיספור עמוד (ממספר 1) אבל על עמוד מספר 2 והלאה
היות ובעצם עמוד 1 אמור להיות פורזץ

אני לא מוצאת היכן ניתן לדלג על עמוד שיתחיל מאחד ממש
ניסיתי לנטרל מסטר פייג' מעמוד אחד אבל הוא ממשיך את המיספור בהתאם לסדר של העמודים (אציין שיש גרפיקה מסויימת על עמוד זה כך שאינני יכולה להתעלם ממנו לחלוטין)

אשמח לעזרה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מימון;1422813:
שלום רב,

לכאורה בעיה קלה, אבל לא

אני מנסה להתחיל מיספור עמוד (ממספר 1) אבל על עמוד מספר 2 והלאה
היות ובעצם עמוד 1 אמור להיות פורזץ

אני לא מוצאת היכן ניתן לדלג על עמוד שיתחיל מאחד ממש
ניסיתי לנטרל מסטר פייג' מעמוד אחד אבל הוא ממשיך את המיספור בהתאם לסדר של העמודים (אציין שיש גרפיקה מסויימת על עמוד זה כך שאינני יכולה להתעלם ממנו לחלוטין)

אשמח לעזרה!
עמדי בחלונית העמודים על העמוד הרצוי. לחצי כפצור ימני בעכבר או לחצי על התפריט הקטן של החלונית (ייתכן ששתי הרופציות נכונות ויתכן שרק אחת אינני זוכר בע"פ כעת ) בחרי אפשרויות מספור ומקטוע.
הקישי המספר הרצוי שם

• הוסף לסימניות
כהדרכתו של אליעזר בריבוע הכחול

קבצים מצורפים

• לכידה.PNG
    KB 19.2 · צפיות: 36
  • הוסף לסימניות
קודם כל, תודה רבה!

אך האם יש אפשרות להתחיל מיספור עמודים ממספר 1 אבל על דף 2 הפיזי?

• הוסף לסימניות
העמוד הימני תמיד זוגי, אם תמספר את העמוד השני במספר 1 תיראה שבחלון הדפים הוא יהפוך להיות שמאלי ובודד (בלי עמוד לידו, כמו עמוד ראשון של תחילת ספר), אם העמוד הראשון אמור להיות פרוזץ אין שום בעיה בדבר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה