כללי אינדזיין מספור

• הוסף לסימניות
איך אני יכול לעשות מספור לפנקסים באינדזיין? מכיר את אקספרס, אין כרגע כסף להשקעה. עובד עם מדפסת של מגירה אחת ולא שלוש מגירות. עושה איסוף ידני...

• הוסף לסימניות
אם אתה עושה עותק אחד לכל עמוד, תוסיף עמודים באינדיזיין כמס' הדפים הרצוי.
אם צריך להוסיף אפסים לפני הספרה, יש ליצור דף אב שונה לאחדות, לעשרות ולמאות ולכל אחד לשים אפסים בהתאם.

• הוסף לסימניות
סבבה. איך אני עושה שיהיה 3 ספרות מההתחלה? 001 ושידפיס לי כמו שזה עושה באקספרס?

• הוסף לסימניות
אין לי מושג על מה אתם מדברים.
אבל אפשר לעשות מספור ע"י סגנון פסקה, ו/או מספרי עמודים, ולהגדיר בStyle: 001,002,003

• הוסף לסימניות
אין לי מושג על מה אתם מדברים.
אבל אפשר לעשות מספור ע"י סגנון פסקה, ו/או מספרי עמודים, ולהגדיר בStyle: 001,002,003

• הוסף לסימניות
זה בסדר עד 009. אבל מה עם 010, 011, 012? 100 101? 1000 1001?
ומה עם שישיות?

• הוסף לסימניות
למה שלא תנסה במקום לשאול שאלות שאפשר לבדוק ברגע? :)
יש סגנונות מספור.
הסגנון של 001,002 סופר עד 009 ואז ממשיך 010, 011, וכן הלאה 099, 100, ואז 999,1000,1001
הסגנון של 0001,0002 סופר 0009,0010, ובהמשך 0099,0100,0101, ואז 0999,1000,1001
איפה הסתבכת?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה