כללי אינדזיין עובדת כמו צב

• הוסף לסימניות
ספר של כ-350 עמ' מורכב מטקסט בלבד שעובד בגרסת CS4 באיטיות בלתי נסבלת.
הקובץ הומר מגרסה של אינדזיין CS3. האם יש קשר לאיטיות?
יש אלו טיפים להאצת העבודה?
תודה!

• הוסף לסימניות
זו פעם ראשונה בעבודה על מספר עמודים גדול במחשב זה?
מה מפרט המחשב?

• הוסף לסימניות
ממש לא פעם ראשונה. עבדתי על קבצים גדולים יותר.
לא מדובר במחשב תותח, אבל באופן רגיל קצב העבודה משביע רצון.

• הוסף לסימניות
אגב, האיטיות בולטת בעיקר בשעת טיפול בטקסט עצמו (תיקוני טקסט וכדו')

• הוסף לסימניות
1) עדיף לעבוד עם סיפורים קצרים ככל האפשר.
2) גש לתפריט חלונית העמודים, Panel Options, ובטל את ה-V מ-Show Thumbnails. זה עוזר מאוד.

• הוסף לסימניות
האם זה רק בקובץ הזה, או שמדובר בבעיה כללית במחשב כעת? אולי המחשב עמוס? אולי ישנם מידי הרבה קבצים זמניים בזיכרון הRAM?
נסה להיכנס לחיפוש של WINDOWS (תלוי איזה WINDOWS יש לכם - זו תיבת חיפוש שמופיעה מתחת רשימת התוכניות כשפותחים את סמל החלונות) ולהקליד %TEMP% כדי לפתוח את תיקיית הקבצים הזמניים, ולהתחיל למחוק..... (ואח"כ לא לשכוח למחוק את הכל גם מסל המחזור כמובן).
משהו נוסף שאפשר לנסות - להפעיל את המחשב מחדש.
כל אלו בהנחה שהבעיה היא לא בקובץ (מכיון וכתבתם שעבדתם עם קבצים דומים/כבדים יותר בעבר) אלא במחשב ש"עמוס" מידי

• הוסף לסימניות
אכן מדובר בגרסה עברית

והבעיה אינה במחשב, אלא כפי הנראה בקובץ.
קבצים אחרים עובדים בסדר.
רק שעוד לא עליתי על הבעיה.

אחרי יום עבודה מייגעת על הקובץ, שמתי לב שאחד הדברים העיקריים בהם המחשב נתקע הוא כאשר אני מסמנת טקסט בבחירה ע"מ למחוק וכדו'.

• הוסף לסימניות
אני לא יודעת אם זה יעזור אבל שווה לנסות -
נסי לייצא את הקובץ לקובץ INX, ואז לפתוח אותו (ז"א את הקובץ החדש שיצרת. קובץ INX פותחים באופן רגיל כמו שפותחים קובץ אינדי' רגיל).
בצורה זו זה זורק את כל הפלאגינים המיותרים ובתקוה שגם באגים לא רצויים.
זכרי לשמור את הקובץ החדש (לאחר הפתיחה) בשם אחר.

• הוסף לסימניות
תודה,
אכן ניסיתי ונתקע באמצע :(

• הוסף לסימניות
יש איזהו באג בסגנונות פסקה, כשהם מועברים מתוכנות אחרות (וורד לדוגמא). בפרט כשזה מגיע עם טקסט עברי ולועזי באותו פסקה. ואז הם יכולים להיתקע בצורה כזו שאי אפשר לעבוד בכלל.
הייתי מוחק את סגנונות הטקסט (עד כמה שזה נשמע בעייתי) ובונה אותם מחדש.
יש הרבה סיכוים שהקובץ יקרוס כשתנסה למחוק אותם.

• הוסף לסימניות
גם לי היתה בעיה דומה בcs4 וב5
ניסיתי את מה שאמר ונתנו ולא עזר הרבה
שמתי לב שהביעה היא בעיקר בקבצים שיש בהם סגנון פסקה של שני טורים ושהכותרות בטור אחד

מה שקצת עזר
זה לשנות בהעדפות/ממשק - ציור חי על המסך ל "מושהה"
בחלונית העמודים לחיצה ימנית/אפשרויות חלונית - להוריד וי מהתצוגה מקדימה

ויש עוד כמה דברים אני רק לא זוכר כרגע

• הוסף לסימניות
הכיוון של ונתנו נראה לי הגיוני. מדובר בטקסט עברי המשולב בלועזי.
אך הקובץ כבר אחרי עימוד. (למרבה הפלא על העימוד התגברתי) ובניית הסגנונות מחדש לא רלוונטית.
הבעיה היא שהלקוח נזכר בשלב זה שיש לו בערך 5 תיקונים בכל עמוד.

ספיר - אין בקובץ טורים.

כרגע סייעו לי קצת הטיפים לגבי שינוי בהעדפות הממשק. תודה רבה

• הוסף לסימניות
הייתי עושה עותק (שמירה בשם), מוחק את הסגנונות אך משאיר את העיצוב. Preserve Formatting

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה