כללי אינדזיין CS4 ME נתקע כל הזמן

• הוסף לסימניות
עבדתי בעבר עם אינדזין CS4 ME על כמה ספרים, קבצים כבדים וכו', אבל עקר הטקסט תמיד היה בספרדית או אנגלית, עם שיבוץ של מילים בעברית לאורך הטקסט. ואף פעם לא היו לי בעיות עם התוכנה.
בחודשיים האחרונים קיבלתי כמה עבודות עם טקסט עברית, עם שיבוץ של מילים בודדות באנגלית וספרדית, ופתאום התוכנה קופאת לי כל רקע, אני מרגישה שזה בעקר כשאני משנה הגדרות של סטייל לעברית, אבל זה הופך להיות בלתי נסבל, חצי מזמן העבודה אני צריכה לסגור את התוכנה ולהפעיל אותה שוב (שלא לדבר על עבודה שלא נשמרת... לפני שהכל קורס)
מישהו מתנסה עם אותה בעיה? יש למישהו מושג אם יש איזה שיפורים לתוכנה, או איך להתמודד עם המצב???
בתודה מראש!
מילכה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מילכה;349357:
עבדתי בעבר עם אינדזין CS4 ME על כמה ספרים, קבצים כבדים וכו', אבל עקר הטקסט תמיד היה בספרדית או אנגלית, עם שיבוץ של מילים בעברית לאורך הטקסט. ואף פעם לא היו לי בעיות עם התוכנה.
בחודשיים האחרונים קיבלתי כמה עבודות עם טקסט עברית, עם שיבוץ של מילים בודדות באנגלית וספרדית, ופתאום התוכנה קופאת לי כל רקע, אני מרגישה שזה בעקר כשאני משנה הגדרות של סטייל לעברית, אבל זה הופך להיות בלתי נסבל, חצי מזמן העבודה אני צריכה לסגור את התוכנה ולהפעיל אותה שוב (שלא לדבר על עבודה שלא נשמרת... לפני שהכל קורס)
מישהו מתנסה עם אותה בעיה? יש למישהו מושג אם יש איזה שיפורים לתוכנה, או איך להתמודד עם המצב???
בתודה מראש!
מילכה

אני מקפיץ, כי גם לי יש אותה בעיה, קבצים מסויימים, תוקעים את התוכנה באופן מחריד,
ולאו דווקא קבצים כבדים.

משהו יודע פתרון לעניין, או אפשרות אבחון למקור התקיעות?

• הוסף לסימניות
דיברו בעבר על הבעיה,
והפתרון היחיד שמצאו, זה להעביר את כל הטקסט מוורד לקובץ טקסט (ללא עיצוב כלל),
ואז להכניס את זה לאינדיזיין.

• הוסף לסימניות
מצאתי פתרון שעבד מעולה, ע"פ מה שאתה עצמך(ונתנו10) כתבת היכן שהוא.
שמרת בקובץ תאימות לאחור, בייצוא.
פתחתי שוב.
הכל עבד מעתה חלק לחלוטין.

• הוסף לסימניות
בס"ד
גם אצלי יש ספר שמורכב רק מטקטס עברי והוא נתקע כל הזמן. אפילו הורדתי את התוכנה והתקנתי מחדש.
לבסוף גיליתי ש- PAGE DOWN תוקע לי אותו והתחלתי לרוץ בדרכים חלופיות. פחות נתקע. ואם כן כבר מסיבה לא ידועה.
מה זה בדיוק תאימות לאחור?

• הוסף לסימניות
נשמע יותר כמו שחלונית הדפים פתוח אצלך.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה