כללי אינדזיין

• הוסף לסימניות
איפה יש פקודה שכל הטקסט יגמר בדיוק באותו גובה?

• הוסף לסימניות
נראה לי שזה שאלה פשוטה אולי לא ניסחתי נכון
אני מעמדת חוברת ב -2 טורים , בגלל הרווח בין השורות וכותרות וכו', לא תמיד שתי הטורים נגמרים באותו גובה למשל השורה קפצה בגלל רווח קצת יותר גדול, זכור לי שיש פקודה שכל הטקסט יגמר באותו גובה אוטומטי, מקווה שהובנתי
תודה רבה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מסטר;861247:
נראה לי שזה שאלה פשוטה אולי לא ניסחתי נכון
אני מעמדת חוברת ב -2 טורים , בגלל הרווח בין השורות וכותרות וכו', לא תמיד שתי הטורים נגמרים באותו גובה למשל השורה קפצה בגלל רווח קצת יותר גדול, זכור לי שיש פקודה שכל הטקסט יגמר באותו גובה אוטומטי, מקווה שהובנתי
תודה רבה.

יש שלושה דברים שונים. אולי אחד מתאים לך.
יש איזון טורים. ששני הטורים יסתיימו יחסית בייחד ולא אחד עד הסוף ובשני שתי שורות.
יש גם יישור לרשת. זה גורם שכל השורות זו מול זו. אך לא בהכרח בייחד כולם.
שלישי, יש אפשרות, בהגדרת תיבת הטקסט עצמה, לומר יישור מלא. ולא כלפי מעלה או מטה.
זה יגרום שכל הטקסט יסתיים בסוף התיבה,בייחד. אך המרווח שורות יפגע,לעיתים קשות.... למשל בסוף פרק שיש ארבע שורות, הם יתפרסו על כל העמוד....
אם תשתמש בזה יש צורך בתיקון ידני בסוף העימוד. על ידי שינוי מקומי של הגדרות תיבת טקטס.

• הוסף לסימניות
..

א. תודה רבה על הפירוט,
ב. כדי שלא יהיה שוב אי הבנות, אני מעלה תצלום
העמוד השמאלי מצוין, העמוד הימני שתי הטורים לא נגמרים באותו גובה,
איך מסדרים את זה??
תודה רבה!!!

קבצים מצורפים

• דוגמ.jpg
    KB 857 · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י מסטר;861304:
א. תודה רבה על הפירוט,
ב. כדי שלא יהיה שוב אי הבנות, אני מעלה תצלום
העמוד השמאלי מצוין, העמוד הימני שתי הטורים לא נגמרים באותו גובה,
איך מסדרים את זה??
תודה רבה!!!

לזה יועיל,היישור לרשת.
יש בפורום כמה הסברים. האחרון הועלה לשאלת הניק תמנתי. חיפוש קל בוודאי ימצא זאת.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה