כללי אינדיזיין (אם יש לך סבלנות)

• הוסף לסימניות
מס' שאלות.
1. איפה יש לי את האפשרות לציין נתונים שונים רק למילה הראשונה אני הבחנתי רק באות ראשונה או במס' טאבים הבעיה שכל קטע מתחיל במילה בעלת מס' טאבים אחר?

2. הטקסט שלי מועמד בתיבת טקסט בעל שני טורים כאשר השורות מקבילות באופן שווה זה לזה. אני רוצה שכל פסקה תתחיל עם רווח קצת לפניה הבעיה שאני נותנת לה את ההגדרה של הזחה מלמעלה היא נותנת רווח גדול, מדלגת שורה בגלל שויון השורות האם יש לכך פתרון?

3. בסוף כל פרק אני משתמשת באופציה של(קונטרול+B) שבמאסטר, לסמן ווי ב: Balance Columns אך לפעמים זה לא מסיים לי באופן שווה בין שני הטורים מה הבעיה?

4. כיצד אני יכולה שההערת שוליים תתפרס ע"פ שני הטורים של אותו עמוד?

5. כיצד אני יכולה שכותרת משנה בתוך הטקסט לא תופיע בסוף העמוד לבד ב - keep options יש אפשרות לציין על פסקה שמור שורות ראשונות ואחרונות הבעיה שכל כותרת מוגדרת כפסקה אנטר לפניה ואחריה?

• הוסף לסימניות
1. בונים סגנון תו - בגודל הרצוי למילה ראשונה.
בסגנון פסקה, עושים "סגנון מקונן"
ומגדירים - מילים - 1 . ואז זה משנה כמה תווים המילה.
מצורף צילו"מ.
עד כאן יש לי זמן לענות, מצטער...

קבצים מצורפים

• 2012-09-03_202315.png
    KB 32.9 · צפיות: 26
  • הוסף לסימניות
לבעיה 2 לא נראה שיהיה פתרון - הלא מבחינה הגיונית, אם יבצע דילוג של יותר או פחות משורה שלמה, שוב השורה שלאחר מכן לא תהיה מקבילה לצד הנגדי.
איך כאילו אינדיזיין אמורה לבצע שורות מקבילות בדיוק אם ההפרשים בין השורות לא יהיו שווים או כפולות של השורות השוות?

• הוסף לסימניות
2. אי אפשר לשנות הרווח. אך אפשר לקבוע את מיקום הטקסט בתוכו, על ידי הזחה למעלה או למטה.
5. אנטרים זה לא השיטה הנכונה. עדיף בהגדרות רווח לפני ואחרי.
מ"מ תוכלי לתת לרווחים עצמם שמור עם הבא.

• הוסף לסימניות
4. תעשי חיפוש. יש הרבה אשכולות שמדברים על זה. ולפני שאת מתחילה עם ההערות שוליים, תקחי נשימה ארוכה...

• הוסף לסימניות
1. NO ענה לך.
2. עפרה ענתה לך.
3. לפעמים יש אנטרים מיותרים, או אם כמות השורות הוא אי זוגי.
4. פוינט ענה לך, הגם שהתשובה הפשוטה יותר תהיה, שאין כזו אפשרות. בלי עבודה קשה.
5. אליעזר ענה לך טוב. אפשר לעשות חפש והחלף ולהעיף את האנטרים המיותרים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י eliezer;851417:
2. אי אפשר לשנות הרווח. אך אפשר לקבוע את מיקום הטקסט בתוכו, על ידי הזחה למעלה או למטה.
5. אנטרים זה לא השיטה הנכונה. עדיף בהגדרות רווח לפני ואחרי.
מ"מ תוכלי לתת לרווחים עצמם שמור עם הבא.
לגבי שאלה 2. כיצד עושים הזחה למעלה למטה
לגבי שאלה 5. אם לא אעשה אנטר לפני הכותרת זה יהיה המשך של המשפט הקודם ולא בשורה נפרדת
וכנ"ל לגבי האנטר אחרי.
א"כ איזה אנטרים הכוונה שאמחק

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ונתנו10;851463:
4. פוינט ענה לך, הגם שהתשובה הפשוטה יותר תהיה, שאין כזו אפשרות. בלי עבודה קשה.

זה האפשרות היחידה:mad:
אולי בכל זאת יש פיתרון:confused:

• הוסף לסימניות
עבודה ידנית. או חצי ידנית.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י nachoom10;851667:
לגבי שאלה 2. כיצד עושים הזחה למעלה למטה
לגבי שאלה 5. אם לא אעשה אנטר לפני הכותרת זה יהיה המשך של המשפט הקודם ולא בשורה נפרדת
וכנ"ל לגבי האנטר אחרי.
א"כ איזה אנטרים הכוונה שאמחק

אם יש רק אנטר אחד בסוף השורה שלפני הכותרת,וכן בסוף הכותרת, אז אין שום סיבה ש"שמור עם הבא" לא יפעל.
אם הקישו שני אנטרים, כדי ליצור שורת רווח לפני ואחרי הכותרת, זו המציאות שעניתי עליה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה