כללי אינדיזיין: בעיה בהשוואת טורים

• פותח הנושא chyz
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
נתקלתי בבעיה.

לאחר שהשתמשתי בסקריפט של אות פתיח על מנת ליצור חלון.
כאשר אני נותנת בסגנון פיסקה, ישור לגריד, האות פתיח חוזרת להיות גדולה.

ניסיתי לתת מרווח של שורה בין הפסקאות, אבל יש לי כמה סוגי כותרות שמשבשים.

איזו דרך מומלצת ליישר את הטורים שיהיו שורה מול שורה?

• הוסף לסימניות
???

• הוסף לסימניות
אין לי מושג באיזה סקריפט מדובר. הייתי שואל את בעל הסקריפט...

• הוסף לסימניות
יישור לגריד לא אמור לבטל את הסגנון תו למילת פתיח, אם המילה גדלה קצת, פשוט תקטין אותה יותר בסגנון תו.
אם היא גדלה ממש כמו אות פתיח רגילה, זה אומר דורשני, אבל זה לא אמור לקרות בגלל הגריד, אולי יש סיבה אחרת, תעלה צילום מסך

נ.ב. הסקריפט של יהודה ברום

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י avram;1755458:
יישור לגריד לא אמור לבטל את הסגנון תו למילת פתיח, אם המילה גדלה קצת, פשוט תקטין אותה יותר בסגנון תו.
אם היא גדלה ממש כמו אות פתיח רגילה, זה אומר דורשני, אבל זה לא אמור לקרות בגלל הגריד, אולי יש סיבה אחרת, תעלה צילום מסך

נ.ב. הסקריפט של יהודה ברום

תודה
אני אנסה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה