כללי אינדיזיין - גרסה ניידת דורסת התקנה קבועה

• הוסף לסימניות
היה מותקן לי אינדיזיין באנגלית, וכשהפעלתי אינדיזיין נייד בעברית שהיה לי, הוא הפך גם את התוכנה הקבועה לעברית.
האם אין דרך שאני יכול להפעיל את התוכנה עם ההתקנה הקבועה הלאה באנגלית, וכשארצה אוכל להפעיל את הניידת בעברית, מבלי שתשפיע על ההתקנה הקבועה ותהפוך גם אותה לאנגלית.
אציין: הניידת מיקמתיה בכונן אחר מכונן מערכת ההפעלה, ועם כל זאת, זה כך קרה.

• הוסף לסימניות
הכונן שבו נמצאים קבצי ההפעלה לא כ''כ משנה, כי כשמפעילים את הגירסא הניידת היא ממקמת את ההגדרות שלה בכונן הראשי של מערכת ההפעלה, ולכן היא דורסת את הגדרות התוכנה המותקנת,
לא בדקתי אם זה יעבוד, אבל נסה לשנות בהתקנה את התיקיה של התוכנה המותקנת לשם אחר, ואז כשתפעיל את הניידת אולי היא תיצור לעצמה תיקיה עם שם ברירת המחדל ולא תדרוס את התוכנה המותקנת
אגב אם אתה משתמש בשתי גירסאות שונות הבעיה אינה קיימת

• הוסף לסימניות
למרות שקשה לי להאמין שזה יעזור, כי הגדרות השפה לא יושבות רק בפרוגרם פיילס, אלא ברגי'סטרי ובעוד תיקיות

• הוסף לסימניות
תודה רבה.
רק כדי שאני יצא ברור:
זאת אומרת שאם ההתקנה הקבועה תהיה למשל אינדיזיין 6 והגרסה הניידת 5 אז זה לא יפגע אחד בשני, והבעיה לא תופיע?
וא"כ אז אולי אפשר להתקין את שניהם בהתקנה קבועה, אחד באנגלית ואחד בעברית?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה