כללי אינדיזיין גרפ בחירת מילה ראשונה

• הוסף לסימניות
בכל פסקה עם סגנון פסקה מסוים ולתת לה סגנון תו

• הוסף לסימניות
אין צורך בגרפ, בדיוק בשביל זה יש סגנונות מקוננים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אברהם;858441:
אין צורך בגרפ, בדיוק בשביל זה יש סגנונות מקוננים

נכון.
ומ"מ,לשם השעשוע, זה הגרפ:
(^[\s]+?\s)

או זה:
^\b.*?\B

או זה
^\<.+?\>\s

או זה
^.+?\s

ובטח יש עוד כמה צורות.

• הוסף לסימניות
אני לוקח את הגרפים האלה ושומר אותם בשמות ברשימה של המוכנים, ואז זה בלחיצה אחת ומוכן לכל המסמכים, יכול להיות שזה יותר קצר בסופו של דבר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דוד מרדכי;858518:
אני לוקח את הגרפים האלה ושומר אותם בשמות ברשימה של המוכנים, ואז זה בלחיצה אחת ומוכן לכל המסמכים, יכול להיות שזה יותר קצר בסופו של דבר.

שלום!
תוכל לשלוח לי רשימה של הדברים הקבועים שיוצא לל צורך לחפש?
יןעיל לי אולי,ליצירת.לומדה לנושא.
תודה, ושנה טובה!

• הוסף לסימניות
אליעזר אני רואה שהלכת מהכבד אל הקל,
אז קבל את הכי פשוט:
^\S+

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ונתנו10;858567:
אז קבל את הכי פשוט:
^\S+

אכן...
הפשטות היא הסוד הקשה ביותר לפיצוח. בכל התחומים.

תודה.

ובזו ההזדמנות אאחל שנה טובה ומבורכת.

• הוסף לסימניות
וכן למר מתוק :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דוד מרדכי;858518:

ומה אתה עושה איתם?

חיפוש והחלפה? - ודאי שלא יותר מהיר
העתקה לסגנון גרפ? גם לא יותר מהיר. 6 פעולות לעומת 3 בסגנון מקונן.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ונתנו10;858567:
אז קבל את הכי פשוט:
^\S+

ולמה לא ^\w+
נראה לי יותר פשוט.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חיטובים;858607:
ולמה לא ^\w+
נראה לי יותר פשוט.

למה זה יותר פשוט?!
הרי זה אותו מספר רכיבים.

אני מעדיף לחפש עד הרווח מאשר דווקא תו של מילה. זה נשמע יותר בטוח,שיש כל מני סמנים מיוחדים.

• הוסף לסימניות
תו של מילה הוא חלק כלשהו ממילה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חיטובים;858702:
תו של מילה הוא חלק כלשהו ממילה.

בוודאי.
אך למה לציין משהו חיובי,\w שעלול להיות לא מתאים,אולי, אם המילה תכיל איזה סימן יוצא דופן.
ולא משהו שלילי,\S
שבוודאי מתאים לכל סוג תו.

אלא אם כן אתה רוצה למצוא רק את המילה הראשונה מתוך תל-אביב.
ואז יש לבדוק, מה דין - לגבי החשבתו כרווח או כתו מילה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה