כללי אינדיזיין - הגדרת יישור דו צדדי

• הוסף לסימניות
איך מגדירים באינדיזיין, כך שכאשר יש לי יישור דו צדדי, אני יכולה להגדיר מאיזה אורך שורה היא תימתח ( ומתחת לערך זה היא לא תמתח אלא תשאר מיושרת לימין/שמאל)?

• הוסף לסימניות
עדין מאוד...
יישור, היא בעצם פעולת שיקלול של מרוחים בין האותיות ומרוחים בין המילים,
בזה עצמו תלוי מה הגדרת הפסקה, האם היא יישור לימין שאז יותר קל לתכנה להשאיר מילה אחת הפסקה.
ביישור דו צידי, הבעיה הגדולה היא, מה יקרה אם יש מילה אחת או 2 וכו'.
בהגדרות סגנון פסקה, תפריט יישור אפשר לשנות את המרוחים בין המילים וכו' ולקבוע לגבי מתיחת המילה או השורה האחרונה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י טפטפת;74140:
איך מגדירים באינדיזיין, כך שכאשר יש לי יישור דו צדדי, אני יכולה להגדיר מאיזה אורך שורה היא תימתח ( ומתחת לערך זה היא לא תמתח אלא תשאר מיושרת לימין/שמאל)?

אם את מתכוונת לאופציה כמו שהייתה בפריהנד,
אז אין - - -

ניראה לי, מחיפוש של שנים

• הוסף לסימניות
זהי בדיוק הנקודה. התסכול של השוואת הפעולה הפשוטה בפריהנד. האם עוד משהו יכול לעזור?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שלמה;74147:
עדין מאוד...
יישור, היא בעצם פעולת שיקלול של מרוחים בין האותיות ומרוחים בין המילים,
בזה עצמו תלוי מה הגדרת הפסקה, האם היא יישור לימין שאז יותר קל לתכנה להשאיר מילה אחת הפסקה.
ביישור דו צידי, הבעיה הגדולה היא, מה יקרה אם יש מילה אחת או 2 וכו'.
בהגדרות סגנון פסקה, תפריט יישור אפשר לשנות את המרוחים בין המילים וכו' ולקבוע לגבי מתיחת המילה או השורה האחרונה.

איפה בדיוק?
נשמח עם תפרט.

• הוסף לסימניות
יש פה חלוקה לשנים: העניין הראשון הוא מילוי של כל השורות בפיס', וע"י שקלול של הרווח מקס' ומינ' התוכנה דואגת למלאות את השורה האחרונה (זה מה שכתב שלמה).
אתם התכוונתם שאם השורה האחרונה לא מתמלאת - שיעבור אוטו' ליישור לימין/שמאל.
לזה אין פיתרון.
אבל לכל מי שמקנא בפריהנד - ניהול הפיסקאות של אדובי כמעט ולא משאיר פיסקאות שנגמרות עם מילה אחת. פריהנד ממלא שורה ועובר לשורה הבאה, אינדי' משקללת את כל הפיסקה, (וגם כמה פיסקאות).

• הוסף לסימניות
:)
כנ"ל RC אך בעבודה אני עם פריהנד ובבית כמובן-קורל!
so i love together

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה