כללי אינדיזיין | הגדרת סיגנון פיסקה

• הוסף לסימניות
איך מגדירים בסגנון פיסקה שיהיה קשור לטקסט שלפניו?
(כדי שאיזכור מקור של ציטוט לא יברח לי לעמוד הבא...)

תודה רבה

• הוסף לסימניות
הגדרות סגנון פיסקה, אפשרויות שמור עם...
Paragraph Style Options, keep option.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י RCpro;296701:
זהו רק שיהא קשור לטקסט שלאחריו ולא לטקסט שלפניו והנפק"מ כשאין ציטוט מקור בכל הקטעים רק בחלק מהם זה יהיה בעיה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אברהם;296688:
איך מגדירים בסגנון פיסקה שיהיה קשור לטקסט שלפניו?
(כדי שאיזכור מקור של ציטוט לא יברח לי לעמוד הבא...)

תודה רבה

נכתב ע"י RCpro;296701:

נכתב ע"י מתחכם;297072:
זהו רק שיהא קשור לטקסט שלאחריו ולא לטקסט שלפניו והנפק"מ כשאין ציטוט מקור בכל הקטעים רק בחלק מהם זה יהיה בעיה
אי אפשר בהגדרות פיסקה.
או שאת הפיסקה שלפני תגדיר שלא ישבור אחריה.
או שמה שתעשה זה במקום תחילת פיסקה לפני הציטוט, שים טאב ומעבר שורה, ושיפט טאב עבור טאב לשמאל, ואת הציטוט. בהגדרות פיסקה תגדיר ש-2 השורום האחרונות יהיו באותה פיסקה. (זאת בהנחה שהטקסט מיושר ל-2 הצדדים. אם הוא מיושר לימין אתה יכול לוותר על הטאב הראשון). בתג אני עושה (אין שם טאבים, אני מנסה 'לתרגם' לאינדי) שיפט טאב ליישור לשמאל ('קפיץ', שדוחף את הטקסט עד סוף השורה), רווח, ושוב שיפט טאב ליישור לשמאל, ואת הציטוט עם רווח קשיח בין המילים של הציטוט, ואז אם יש מקום בשורה - הוא ימוקם בסוף השורה. אם לא - הוא יעבור בשלימותו לשורה הבאה.
לא ניסיתי... תנסה :)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה