כללי אינדיזיין - חיפוש כל האותיות שבתוך סוגריים

• הוסף לסימניות
איך עושים זאת?
חיפוש כזה: ([אבגדהוזחטילמנסעפצקרשתםןךף]) מוצא את כל האותיות, גם בלי סוגריים.
דחוף!

• הוסף לסימניות
ראה תמונה

קבצים מצורפים

• Untitled-1.jpg
    KB 100.1 · צפיות: 0
  • הוסף לסימניות
יישר כוח!
מה היינו עושים בלי פרוג???

אפשר לבקש הסבר על הנוסחה (שיעור קצר ב-grep)?

• הוסף לסימניות
זהו חיפוש של כל תו.
אפשר לחפש גם ב[א-ת]

• הוסף לסימניות
שלמה,
זה לא חיפוש של כל תו.
זה חיפוש של כל תו בתוך סוגריים, וכדי שלא יכניס את הטקסט מהסוגר הראשון בקובץ עד הסוגר האחרון, יש קוד שמגדיר לחפש את האפשרות הקצרה ביותר.

• הוסף לסימניות
זה חיפוש של סוגר פותח,
ואחריו כל תו, ויותר, מוגבל עד הסוגריים הסוגרים.

• הוסף לסימניות
ומה עם יש כמה סוגרים בפיסקה?
עדיף לכתוב בכך ימצא את כל הסוגרים במסמך
\([^)]+\)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חיה;302705:
ומה עם יש כמה סוגרים בפיסקה?
עדיף לכתוב בכך ימצא את כל הסוגרים במסמך
\([^)]+\)

בדיוק אותה תוצאה.
גם באופן הנ"ל הוא מצא חמה סוגריים בפסקה.

• הוסף לסימניות
נכון כי בעתק אדבק הנוסחה מתהפכת לי
הנוסחה הזו בדוקה והיא נותנת גם כמה פעמים בקובץ
אני רוצה לצרף צילום מסך ולא מצליחה
אבל תנסה להפוך את הסדר אם לא תסתדר אנא כתוב לי כיצד אצרף קובץ
(אני מקבלת הודעה לתת כתובת לתמונה ואני רוצה תמונה מהמחשב)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה