כללי אינדיזיין - יבוא מוורד

• פותח הנושא free
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אני ממקמת באינדי קובץ עשיר מאד מוורד, הרבה תמונות, סגנונות טקסט וכו',
ומשום מה הוא מעביר אותו בחלקו (עד עמ' מסוים בכל פעם)
אולי מישהו מכם יכול לכוון אותי לפתרון הבעיה?
תודה מראש!

• הוסף לסימניות
נסי לשמור את קובץ הוורד בפורמט RTF
שפירושו
RICH TEXT FORMAT
ורק אז למקם אותו באינדזיין.

• הוסף לסימניות
ניסיתי ולא עזר,
זה מייבא לי רק עד כותרת מסוימת. (שאחריה מופיעה תמונה, אולי קשור לזה?)
יש עוד פתרונות אולי?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י free;805228:
ניסיתי ולא עזר,
יש עוד פתרונות אולי?

לא מייבא, או מייבא ולא משרשר הכל?
אצלי לעיתים השרשור האוטומטי נעצר במעברי מקטע. והיה צורך להמשיכו שוב.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י free;805228:
ניסיתי ולא עזר,
יש עוד פתרונות אולי?

לא מייבא, או מייבא ולא משרשר הכל?
אצלי לעיתים השרשור האוטומטי נעצר במעברי מקטע. והיה צורך להמשיכו שוב.

• הוסף לסימניות
נדיר מאוד, אבל יתכן שיש הגדרת עיצוב מסויימת שלא נגמרת ולכן האינדי ממשיך עם ההגדרה עד סוף הקובץ. נסה למחור את הפיסקה שהוא נעצר בה ולייבא מחדש.

• הוסף לסימניות
הסתדרתי, הבעיה היתה ברוחב של הפסקה הבאה, היא היתה יותר רחבה מכל הטקסט, ופשוט לא נכנסה לתיבה באינדיזיין...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה