כללי אינדיזיין | להכניס מלל בתיבת מלל שהכניסו בדפי מאסטר

• הוסף לסימניות
הכנסתי תיבת מלל בדף המאסטר ואני רואה את זה בכל הדפים עם סימן של מקווקו אבל אני לא מצליח להכניס מלל בזה בכל הדפים
איך עושים את זה?

• הוסף לסימניות
לחיצה על תיבת המלל באמצעות כלי המלל +Ctrl+Shift

מנתק את תיבת המלל מדף האב.
אם הגדרת סגנון תו/פסקה לתיבת המלל בדף האב - הם ישפיעו על המלל שיכנס לתיבה בתוך המסמך.

• הוסף לסימניות
אתה לא צריך לנתק את זה מדף האב, וזה גם לא רצוי אם לא במקרה הצורך.

ביבוא טקסט, מבחוץ או ע"י לחיצה על יציאת הטקסט מהתיבה (לא משנה איפה), אתה מקבל 'עכבר טעון' עם הטקסט. כשתעביר את העכבר מעל מסגרת הטקסט בעמוד (למרות שהיא מקושרת למאסטר) הסמן של העכבר ישתנה ואם תקליק עם העכבר הטקסט יישפך לתוכו.

הקלקה בתוספת שיפט, תפתח אוטומטית עוד דפים בקובץ לפי כמות הטקסט.

• הוסף לסימניות
גרף תודה

הבנתי שלא רצוי לנתק את זה כי אח"כ אני מאבד את השליטה על הקובץ בבת אחת

אבל בתכלית רצוי כל פעם לייבא אם אני מתחיל לכתוב עכשיו באינדיזיין אין דרך רק ע"י ניתוק

• הוסף לסימניות
יש דרך...

אני פותח בצד תיבת טקסט וכותב שם מה שאני רוצה וכו', מקטין את התיבה כדי שיישאר טקסט מוסתר (+ אדום ביציאה) (לא נחוץ אבל יותר קל לראות מיד את הטקסט) אח''כ לוחץ עם העכבר בריבוע הימני למטה (פתח יציאת הטקסט) ומעביר את העכבר מעל לתיבת הטקסט בעמוד (המקושרת למאסטר) ומשחרר שם.

שלב ב': אני מוחק את תיבת הטקסט שפתחתי וכל הטקסט עובר לתיבה הנמצאת בעמוד.

מאוד פשוט...

• הוסף לסימניות
ככלל, יותר נכון שלא ליצור לטקסט הראשי תיבת טקסט במאסטר. המאסטר אמור להכיל רק פריטים שחוזרים על עצמם כמו כותרות.
יותר נכון לפתוח תיבת טקסט בעמוד הראשון שבמסמך עצמו.

• הוסף לסימניות
לא. לפעמים אתה בונה פרוייקט עם 3 גדלי תיבת טקסט קבועים, ובונה 3 מאסטרים בהתאמה. תענוג.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה