כללי אינדיזיין - מניעת דריסת סגנונות תו בעת החלת או שינוי או עדכון סגנון פסקה

• הוסף לסימניות
אני מעמד כעת ספר בין כמה מאות עמודים. הטקסט מיובא מוורד והוא מלא כולו בסגנונות פסקה ותו. הטקסט עמוס בציטוטים והדגשות מסוגים שונים. הבעיה שבכל החלת סגנון פסקה חדש, או שינוי הסגנון הישן ועדכון של הסגנון המחודש על קטע מהטקסט - מתבטלים כל סגנונות התו מהציטטות וההדגשות. מלבד זאת בשינוי של סגנון טקסט כשאין טקסט נבחר לא משתנה כל הטקסט במסמך אוטומטית כמו שאני רוצה, אלא צריך לעבור על כל הספר קטע קטע ולהחיל - ואז כפי שאמרתי - מתבטלים סגנונות התו.
מה הפתרון? תודה צדיקים.

• הוסף לסימניות
הבעיה ידועה. הפתרון זה ליצור סגנונות תו לכל סוגי הפירמוט למיניהם. סגנונות תו לא נמחקים כשמחילים סגנון פסקה חדש.

הבעיה זה שזה יכול לקחת הרבה זמן, וגם אז לא בטוח שתמצא את כל הפירמוט. לכן אני, בתור מעמד ספרים, כתבתי סקריפט שעוזה בדיוק את זה. ואני גם מוכר אותו באתר. הסקריפט עובר על כל הטקסט במסמך, ובכל מקום שהוא מוצא פירמוט ששונה מרוב הפירמוט באותה פסקה, הוא מייצר סגנון תו ומחיל אותו במקום הנכון. תוך דקה.

הנה הקישור: http://www.freelancebookdesign.com/?page_id=390

יש שם לינק להורדת דמו. הערה: אם אתה רואה שלוקח יותר מ-5 שניות לדף, צריך לבחור את כל הטקסט, ואז character>keyboard direction>default.

בהצלחה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה