כללי אינדיזיין - מספור עמודים

• הוסף לסימניות
היכן באינדיזיין יש אפשרות לעשות מספרי עמודים באותיות א-ב
אם אפשר

תודה מראשלכל המסייעים

• הוסף לסימניות
כניסה למסטר, יצירת תיבת טקסט, לעמוד בתוך תיבת הטקסט וללחוץ ביחד אלט קונטרול שיפט והאות N
אח"כ לעמוד על עמוד מספר 1 בחלון של הדפים ללחוץ לחצן ימני יש שם באנגלית מספרי עמודים, ם יש אפשרות לבחור במספור עברי.
אם אתה לא מסתדר תוכל לפנות באישי.

• הוסף לסימניות
תודה רבה ממש עזרתם לי
תזכו למצוות

• הוסף לסימניות
שאלה?
אני רוצה למספר באיידיזיין ממספר מסיום ?
אני מכינה פנקס ללקוח - איך אני עושה זאת?

• הוסף לסימניות
לחיצה על העמוד בלחיצה ימנית.
NUMBERING &......
שם כותבים מאיזה מספר עמוד רוצים להתחיל.

• הוסף לסימניות
אם בא לי לחלק את המסמך כמו חדרים של מלון למשל...
דהיינו להתחיל מ-101 עד - נניח - 110
ואח"כ להמשיך מ-201 עד 210 וכו'
יש אפשרות לחלק את המסמך? (אולי במאסטרים)?

• הוסף לסימניות
בחלונית העמודים,
קליק ימני על העמוד הרצוי'
לבחור : nambering & section option
בחלונית שנפתחת לסמן סטרט סקשן, ולבחור את מס׳ העמוד הרצוי. (201 למשל)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה