כללי אינדיזיין | מCS4 ל-CS2, או לפחות לCS3

• הוסף לסימניות
האם ניתן לסגור קובץ אינדיזיין CS4 כך שייפתח בCS2?
האם יש כאן מתנדב שיסכים לקבל קובץ CS4 ולהפוך לי אותו לכזה שניתן לפתוח ב-CS2?

אם אין הדבר אפשרי, יעזור לי גם אם ניתן להפוך אותו לקובץ שייפתח בCS3. אמנם רצוי פחות, אבל אם אין בררה, נסתדר עם זה.

תודה מראש!!!

• הוסף לסימניות
אני לא יודעת איך עושים זה. אבל גם אני רוצה לדעת התשובה לשאלה כי זה מפריע לי למה אי אפשר לשמור מCS4 לCS3 או CS2.

• הוסף לסימניות
אני שמרתי בcs3
ונפתח לי רגיל בcs2

• הוסף לסימניות
ודאי לי מניסיון שמCS4 לא נפתח בCS3 כמות שהוא. אבל אולי יש דרך מיוחדת לסגור.

• הוסף לסימניות
כשאת שומרת תעשי export
באפשרויות למטה תשמרי את זה כ InDesign Interchange

• הוסף לסימניות
עד כמה שאני זוכרת (כרגע הCS4 שלי לא פעיל) אין את האופציה בCS4.

אם כן יש, אני מחפשת מתנדב בעל CS4 שיוכל לקבל קובץ במייל ולסגור לINTERCHANGE מCS4.

תודה רבה רבה!!!

• הוסף לסימניות
עדיין רלוונטי?

לי יש CS4.

• הוסף לסימניות
דומני שאוותר על זה כרגע. הוחלט שהענין לא דחוף מאוד. תודה רבה לכל המסייעים!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה