כללי אינדיזיין - ניתוק מאסטר מעמוד מסוים

• הוסף לסימניות
חברים.
יש לי מסמך באינד' שהוחל מאסטר על כולו, ואני רוצה שבעמוד אחד מהמסמך לא יהיה את המאסטר הנ"ל. איך עושים זאת?
CS5 בעברית

• הוסף לסימניות
Alt+shift+ctrl+l או לחיצה ימנית על העמוד בחלונית העמודים overide all master pages (אין לי מושג מה זה בעברית, אופציה רביעית לפני האחרונה) תשחרר את האוביקטים ( הם ישארו אבל יהיו מנותקים מהמקור)

גרירה של האופציה הראשונה מבין המאסטרים, לפני הA (באנגלית קוראים לו none ) יגרום ששום מאסטר לא יחול על העמוד הזה

• הוסף לסימניות
בחלונית העמודים- תגרור את העמוד "ללא" לעמוד הרצוי (בתוך החלונית)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אהובה ו;804736:
Alt+shift+ctrl+l או לחיצה ימנית על העמוד בחלונית העמודים overide all master pages (אין לי מושג מה זה בעברית, אופציה רביעית לפני האחרונה) תשחרר את האוביקטים ( הם ישארו אבל יהיו מנותקים מהמקור)

גרירה של האופציה הראשונה מבין המאסטרים, לפני הA (באנגלית קוראים לו none ) יגרום ששום מאסטר לא יחול על העמוד הזה

לא מומלץ ניתוק גורף על כל העמוד.
יותר חכם לכבות או לנעול שכבות שעליהם לא יחול הניתוק מהעמוד.
או לחיצה על התיבה הספציפית יחד עם מקש כונטרול שיפט.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה