כללי אינדיזיין נתקעת בייצוא לPDF

• הוסף לסימניות
אני עובדת בלי סוף עם אינדיזיין ומעולם עוד לא קרה לי כך - התוכנה נתקעת תוך כדי ייצוא לPDF, עם הודעת שגיאה בלי הסבר. כך גם בייצוא, גם בהדפסה לPDF וגם לINX (עדיין לא ניסיתי את PS כי עוד לא התקנתי את מדפסת הPS במחשב - אנסה זאת עכשיו אך משום מה לא נראה לי שזה ילך..)
מישהו יודע מה עושים?
הקובץ כמובן דחוף כרגיל...

• הוסף לסימניות
יש עמוד אחד או הרבה עמודים? במקרה ויש הרבה, לעבוד עם חלוקה ולבדוק איפה הוא נתקע.
עפ"י רוב מדובר בתמונה בעייתית או בשקיפות/אפקטים/מעברים.

• הוסף לסימניות
תודה - איך לא חשבתי על זה קודם... ייצאתי כל כמה עמודים בנפרד ומשום מה זה עובד ואף לא נתקע.. (כך ברזולוציה נמוכה בינתיים לפחות)

• הוסף לסימניות
שלום,
גם אני נתקלתי בבעיה דומה, אני מייצאת ל PDF וזה לא מצליח כי הוא נכשל ב"משימת רקע", מישהו יכול לעזור לי? מדובר בקובץ של עמוד אחד בלי אפקטים בינתיים, רק תמונות וכתב...
רוב תודות
נטע

• הוסף לסימניות
כל קובץ, או משהו ספציפי?

• הוסף לסימניות
קובץ ספציפי.
יש לי השערה שזה בגלל פונט שלא יכול להיות מיוצא ל PDF
הגיוני?

• הוסף לסימניות
הגיוני וחצי.
אפשר לנסות לעשות בהגדות הPDF, בלשונית FONTS, שבמידה ולא יכול לעשות EMBED, שיעשה Warn And Continue, ולא Cancel Job.

• הוסף לסימניות
אז זהו שזה לא ממש כותב לי שגיאות זה יש מעביר לחלון של שגיאת משימת רקע.
טוב אנסה כבר מחר.
תודה רבה!!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נטע בן שלום;782440:
קובץ ספציפי.
יש לי השערה שזה בגלל פונט שלא יכול להיות מיוצא ל PDF
הגיוני?
אז תמירי לעקומות...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נטע בן שלום;782535:
אז זהו שזה לא ממש כותב לי שגיאות זה יש מעביר לחלון של שגיאת משימת רקע.
טוב אנסה כבר מחר.
תודה רבה!!!!

התמונות הם JPEG?

• הוסף לסימניות
גם אני סגרתי היום כמה קבצים כשבכל קובץ עשרות עמודים, ובחלק גדול מהקבצים הוא לא הסכים לסגור בפעם אחת את כל העמודים, אלא ממש רבתי איתו נוכח השגיאות שהוא הקפיץ לי, ורק כשסגרתי כל כ-10 עמודים יחד הוא עשה זאת ללא בעיה.
מה אכן יכול להציק לו? יש לי עוד כמה חוברות לסגור מחר ואשמח לפתרון לעשות זאת במכה אחת.

• הוסף לסימניות
זיכרון. כשיש לו תמונות מסובכות, כמו שקיפויות, פורמטים בעייתיים, אפקטים בתוך אינדיזיין,
שרשורי טקסט ארוכים מדי (מאות עמודים), גופנים ללא Embed מובנה להדפסה וכן הלאה.
או בקיצור Adobe...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה