כללי אינדיזיין שפועל על 64 bit?

• הוסף לסימניות
האם יש גירסה של אינדיזיין שפועלת עם 64 bit?

יש לי CS5 והוא מנצל רק 25% מהזיכרון, וזה ממש מאט אותו..

חלונית בדיקת תקינות מושבתת, כנ"ל תצוגה מקדימה של דפים, ואני עובד עם book. אפילו בחיפוש והחלפה פשוטים לוקח לו 5-6 שניות רק למצוא את הבא, ובשניות האלו, ה CPU נמצא על 25%.
יש לי מעבד אינטל i5 עם 8G RAM.

יש למישהו פיתרון?
האם ב CS6 או גירסה אחרת הבעיה נפתרת?

תודה לעונים!

• הוסף לסימניות
CS6 עדיין 32ביט (אני משתמש בה)
בעיקרון גירסת CC תומכת 64 ביט אבל בפועל שמעתי מכמה אנשים שלא חשו בהבדל לצערם הרב

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אברהם;1368663:
CS6 עדיין 32ביט (אני משתמש בה)
בעיקרון גירסת CC תומכת 64 ביט אבל בפועל שמעתי מכמה אנשים שלא חשו בהבדל לצערם הרב

ולכולם זה כ"כ איטי??

איך זה עובד לכם?

• הוסף לסימניות
אינדיזיין לא איטי, ואם אצלך זה עובד לאט,
דבר ראשון תבטל את הדברים "החכמים" שהם הוסיפו.
פרפרנסס (ctrl+K) לשונית Type
תבטל את Smart Text Reflow

ואל תשתמש עם כל הדברים שגורמים לחשיבה מאומצת,
כמו שאריאל וו כתב באשכול הסמוך.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה