- הוסף לסימניות
עוד שאלה באינדיזיין – תמונות בשילוב כיתוב
יש לי כמה מאות תמונות לשילוב בספר, תחת כל תמונה מופיע כיתוב לתמונה. התמונות מוכנסות לתוך הטקסט כאובייקטים מעוגנים.<O
הבעיה שלי היא כזו:<O
לתמונה עצמה יש סגנון אובייקט 1 של קו צל וכו'.
לתיבת הטקסט של התמונה יש סגנון אובייקט 2.
כדי להכניס את שני האובייקטים יחד כאובייקט מעוגן עלי לאחד אותם בgroup. ורק לאחר מכן למקם את זה בתוך הטקסט. רק שלכל הGROUP הזה יש צורך בסגנון נוסף (סגנון אובייקט 3) שיכלול הגדרות עצם-מעוגן, והזחת טקסט.
איך עושים את זה?
ניסיתי להחיל סגנון על התמונה (1), סגנון על תיבת הטקסט (2), לאחד בGROUP ולהחיל סגנון עצם מעוגן (3) אבל אז גם התמונה וגם תיבת הטקסט מאבדים את העיצוב של האובייקט הקודם.
<O
> הדרך היחידה שהצלחתי עד כה זה קודם כל לאחד בGROUP, להחיל סגנון עצם מעוגן (3) ורק לאחר מכן לבחור את התמונה ולהחיל עליה את סגנון התמונה (1), כנ"ל לגבי תיבת הטקסט (2). קצת מידי ארוך. במיוחד שאני מנסה להשתמש בפונקציה של כיתוב תמונה אוטומטי caption-
מקווה מאוד שהובנתי. ותודה מראש למסייעים.
יש לי כמה מאות תמונות לשילוב בספר, תחת כל תמונה מופיע כיתוב לתמונה. התמונות מוכנסות לתוך הטקסט כאובייקטים מעוגנים.<O
הבעיה שלי היא כזו:<O
לתמונה עצמה יש סגנון אובייקט 1 של קו צל וכו'.
לתיבת הטקסט של התמונה יש סגנון אובייקט 2.
כדי להכניס את שני האובייקטים יחד כאובייקט מעוגן עלי לאחד אותם בgroup. ורק לאחר מכן למקם את זה בתוך הטקסט. רק שלכל הGROUP הזה יש צורך בסגנון נוסף (סגנון אובייקט 3) שיכלול הגדרות עצם-מעוגן, והזחת טקסט.
איך עושים את זה?
ניסיתי להחיל סגנון על התמונה (1), סגנון על תיבת הטקסט (2), לאחד בGROUP ולהחיל סגנון עצם מעוגן (3) אבל אז גם התמונה וגם תיבת הטקסט מאבדים את העיצוב של האובייקט הקודם.
<O
מקווה מאוד שהובנתי. ותודה מראש למסייעים.
הנושאים החמים