כללי אינדיזיין cs5 לקניה

• הוסף לסימניות
יש למישהו מושג איפה אני יכול לקנות קודים לאינדיזיין CS5 די לחוץ לי העניין..

• הוסף לסימניות
מישהו? אולי בכל אופן??

• הוסף לסימניות
רמי ממקניון
0525777307

• הוסף לסימניות
יש למישהו עוד רעיון
עדיף שיהיה משהו עם רכישה דרך האינטרנט

• הוסף לסימניות
ניסית אצלו?
גם אני ממליצה על רמי , רק שאני לא יודעת אם נשארו לו עדיין

• הוסף לסימניות
בשביל מה אתה צריך CS5
אתה מקים מוזיאון?

• הוסף לסימניות
בCS5 יש תמיכה מלאה בעברית. וזה פחות או יותר מה שצריך לעימוד ספרים בסיסי וקצת יותר.
הCS6 וכמובן הCC הרבה יותר כבדים ואיטיים במחשבים חלשים יחסית, ומה שהם מביאים בכנפיהם לא תמיד משמעותי לכל אחד. [ כמו למשל לעשות קוד סריקה או בר קוד או ליקוויד טול וכו']. לעימוד לפרינט קלאסי + בהחלט מספיק.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פוזי;1985172:
רמי ממקניון
0525777307

הקפצה
ביררתי אצל הבנאדם אין לו אולי מישהו יכול לבדוק לי ממי אני כן יכול להשיג???

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 5127109;1988185:
בCS5 יש תמיכה מלאה בעברית. וזה פחות או יותר מה שצריך לעימוד ספרים בסיסי וקצת יותר.
הCS6 וכמובן הCC הרבה יותר כבדים ואיטיים במחשבים חלשים יחסית, ומה שהם מביאים בכנפיהם לא תמיד משמעותי לכל אחד. [ כמו למשל לעשות קוד סריקה או בר קוד או ליקוויד טול וכו']. לעימוד לפרינט קלאסי + בהחלט מספיק.

סליחה על התגובה המאוחרת, רק עכשיו אני רואה
לא מסכים איתך.
CS6 עובד יותר חלק מ CS5. פחות קריסות ולא יותר איטי (לפחות אצלי זה כך)
ואני מניח ש CC שתומך ב-64 ביט עוד יותר מהיר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פוזי;1985172:
רמי ממקניון
0525777307

נכתב ע"י אברהם;2158490:
סליחה על התגובה המאוחרת, רק עכשיו אני רואה
לא מסכים איתך.
CS6 עובד יותר חלק מ CS5. פחות קריסות ולא יותר איטי (לפחות אצלי זה כך)
ואני מניח ש CC שתומך ב-64 ביט עוד יותר מהיר.

זה לא מה שמעניין אותי אני הולך לקנות גם CS5 וגם CS6 לצורך העניין אבל השאלה איפה אני משיג את זה?
עשיתי חיפושים בכל הרשת ולא מצאתי קודים חוקיים לקניה?
יש למישהו רעיון?:(:mad::cool::rolleyes:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה