כללי אינדיזיין

• הוסף לסימניות
אני רוצה לעמד קובץ באינדיזיין.
את הרקע עשיתי באילוסטרטור.
אני רוצה לייבא את הרקע לאינדיזיין דרך PLACE, אך הקובץ מגיע לי בצורה מטושטשת.
מה הבעיה?
יש צורת סגירה מיוחדת, או ששומרים רגיל את קובץ האילוסטרטור ומייבאים?
שמרתי כקובץ אילוסטרטור ולמרות זאת הוא יצא מטושטש בייבוא.
מישהו יכול לעזור לי בדחיפות?

• הוסף לסימניות
תנוח דעתך.
הכל ענין של תצוגה. רק בתצוגה זה מטושטש אך לאמיתו של דבר זה בסדר. ואם חשקה נפשך לראות בתפארת קובצך הקש את קיצור הדרך alt+ctrl+h

• הוסף לסימניות
תודה מראש.
עזרת לי מאד.
אז לפי מה שאמרת - שומרים כקובץ אילוס', נכון?

אין מילים!

• הוסף לסימניות
הקובץ המקורי יכול להיות אילוס׳ יכול להיות פוטושופ הוא יכול להיות ג׳ייפק הוא יכול להיות png והוא יכול להיות גם אינדיזיין אפילו. הוא יכול להיות עוד עשרות פורמטים.

• הוסף לסימניות
וכדי שתביני מה עשית. (הוא אמר לך קיצור דרך)
בחלון view >Display Performance
יש לך שם בשלושת הראשונים כל מיני אפשרויות תצוגה של קובץ שמייבאים.
הברירת מחדל של התוכנה בוחרת את הטרפיקל - רואים בערך מה יש אבל באיכות גרוע.
יש את התצוגה הקלה יותר - שרואים רק ריבועים אפורים.
ויש את התצוגה הגבוהה - (הקיצור דלעיל) שרואים היטב.
באינדי' זה עובד ככה כי בדר"כ מייבאים לתוכנה קבצים רבים שמכבידים על התוכנה, לכן מומלץ לעבוד במהלך העבודה על הטרפיקל. (לא כשמדובר על עמ' אחד שאז זה ממש לא משנה) ואח"כ לפני שסוגרים להעלות את התצוגה כדי לראות טוב ואז לייצא את הקובץ.

• הוסף לסימניות
ומה זו ההודעה הזו בייבוא טקסט?
מישהו יודע?

קבצים מצורפים

• 1234-01.jpg
    1.9 MB · צפיות: 11
  • הוסף לסימניות
אולי מישו יודע???
אני באמצע עבודה וזה יעזור לי מאד.

• הוסף לסימניות
בבקשה-
שמישהו יענה לי!
פליז!
אני תקועה!!!!!!!!!!!!!!!

• הוסף לסימניות
תעדכן אם הסתדרת.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה