כללי אינדיזיין

• הוסף לסימניות
אני ב"ה כבר למעלה משנה בלי אינטרנט, אך הצטברו לי מס' שאלות שהופכות אט אט לדחופות, אז אנא מי שיודע גם חלק זה מאד יעזור:

1. מתי להשתמש בסקשן ואיך עובדים איתם?

2. chapter שיש לו במשתני מלל, מה זה בדיוק?

3. captions שיש לו ביבוא, ראיתי שהוא מיבא גם את שם הקובץ מלבד את תוכנו. אך בחלון הלינקס יש כמה אפשרויות של captions , יש סטטי, יש חי, איך עובדים איתו?

4. אם עושים בתוכן ענינים run in אז כל השורות מורצות יחד. השאלה אם אפשר לעשות לרמה אחת בלי run in, נגיד לרמה הראשית, ולרמה המשנית עם run in?

5. מהי פקודת preflight שבתפריט הbook?

6. סתם שאלה כללית שעוד לא הובהרה לי כל צרכה: מתי משתמשים באוברפרינט ומתי לא.

תודה על כל תשובה ולו החלקית ביותר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י TIP X;1490041:
אני ב"ה כבר למעלה משנה בלי אינטרנט, אך הצטברו לי מס' שאלות שהופכות אט אט לדחופות, אז אנא מי שיודע גם חלק זה מאד יעזור:

2. chapter שיש לו במשתני מלל, מה זה בדיוק?

3. captions שיש לו ביבוא, ראיתי שהוא מיבא גם את שם הקובץ מלבד את תוכנו. אך בחלון הלינקס יש כמה אפשרויות של captions , יש סטטי, יש חי, איך עובדים איתו?

4. אם עושים בתוכן ענינים run in אז כל השורות מורצות יחד. השאלה אם אפשר לעשות לרמה אחת בלי run in, נגיד לרמה הראשית, ולרמה המשנית עם run in?

5. מהי פקודת preflight שבתפריט הbook?

תודה על כל תשובה ולו החלקית ביותר.

תשובות לחלק:

תשובה: למשל כדי למספר מחדש את ההערות שוליים כל פרק בספר(שמתחיל בדף חדש).

תשובה: אין דרך אוטומטית.

כאשר רוצים שלא יהיה"חור" בלוח שמתחת הצבע. למשל הדפסה של צהוב וכחול, באובר פרינט, תניב ירוק!(כי לא יהיה חור בלוח התחתון וממילא יודפסו זה על זה)

• הוסף לסימניות
תודה, לגבי תשובתך על הסקשנים, אפשר יותר פרוט איך לעבוד איתם. כי כשאני עושה סקשן חדש על אחד העמודים, מתקבל מעליו משולש קטן. אך מעבר לזה- כלום.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י TIP X;1490061:
תודה, לגבי תשובתך על הסקשנים, אפשר יותר פרוט איך לעבוד איתם. כי כשאני עושה סקשן חדש על אחד העמודים, מתקבל מעליו משולש קטן. אך מעבר לזה- כלום.

זה מה שאמור להתקבל.
אך כעת אם תגדיר בהגדרות של הערות השוליים, מספר מחדש כל סקשן. המספר יתחיל מחדש באותו עמוד

• הוסף לסימניות
כדאי לרכוש ספר על אינדיזיין. שמעתי שיש למנטור אחד כזה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה