כללי אינדיזיין

• הוסף לסימניות
היי
אשמח לעזרתכם,
איך קובעים (סטייל או משהו) שכל אנטר לא יהיה "לרדת שורה" אלא זיח בלבד
או רווח שורות שונה?

תודה מראש.

• הוסף לסימניות
חפרתי קצת בחומר ומצאתי.
Shift+enter זה אנטר בלי לעבור פסקה
ובפאראגראף סטייל אפשר לקבוע תבנית לתחילת פיסקה ע" rules…

• הוסף לסימניות
הניסוח של השאלה שלך לא ברור ולכן אף אחד לא התייחס

ההגדרה המילונית של זיח לפי מילון רב-מילים היא:
מרחק מסוים מהשוליים שממנו מתחילים לכתוב את הטקסט, בדרך כלל בשורה הפותחת קטע.

אין לזה שום קשר לשבירת שורה של shift enter

• הוסף לסימניות
אנסה להסביר את עצמי שוב.
אני מעצבת גריד של כתבות שאשנה את התוכן מידי פעם.
אני רוצה להגדיר שכל פעם שאני לוחצת "אנטר", במקום שיווצר רווח בין 2 השורות, השורה תופיע מיד. אבל תיפתח עם זיח ולא רגיל-ישר (כמו ששוברים שורה עם shift enter).

כמו"כ איך מגדירים ששבירת שורה (כלומר, מעבר לפסקה חדשה) תהיה בריווח שונה מכל הטקסט
(במ"מ).

אשמח לעצתכם.

• הוסף לסימניות
הכוונה לזה ?

כי זה הכי פשוט שבעולם...
‏‏לכידה.PNG
למעלה בחלוניות האלה אתם שולטים על הרווח שיהיה לפני/אחרי כל פסקה כניסות וכל השאר...

‏‏לכיד2ה.PNG

כמובן שזה יעבוד רק אם זה יהיה תחת אותו סטייל.

• הוסף לסימניות
תודה רבה לך!
מצאתי את הטעות: היה לי מכוון גם רווח חוץ מהזיח-כניסה.
מה שאצלך מוגדר הכל על 0...:rolleyes:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה