כללי אינדיזין- אייך עושים רצף פעולות?

• פותח הנושא מש
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
האם אפשר להקליט באינדיזיין מספר פעולות, ולעשות את זה אח"כ במקום אחר...

• הוסף לסימניות
יש לך ידע בתכנות?

• הוסף לסימניות
אז עזוב. זה לא בשבילך.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ונתנו10;703239:
אז עזוב. זה לא בשבילך.
איפה יש הדרכה כתובה על סקריפטים?
יש לי ידע בתכנות.
תודה.

• הוסף לסימניות
לפתוח כמה סקריפטים מוכנים (בחלון Scripts) ולראות איך הם בנויים.

• הוסף לסימניות
שלמה, מוקדש בשבילך.
סקריפט שמוצא בקובץ כל מקום שסימנת שם של תמונה ומכניס במקומו את התמונה מתיקיית התמונות.
יש לפתוח קודם את קובץ הסקריפט, להגדיר לו מה שם התיקייה שממנו יקח תמונות, סגנונות פסקה, תו ואובייקט.
ניסיתי את זה. עובד.
(אך בינתיים הוא הכניס לי את זה גדול מדי וכאובייקט מעוגן)

בסקריפט גם מוסבר התהליך. וזה כבר בשביל שיר שרוצה לעשות סקריפטים.

קבצים מצורפים

• Imagen.rar
    KB 2.6 · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
לא בדקתי את הסקריפט.
נשמע מעניין.
אגב יש עוד 2 סקריפטים שעוזרים ביעקום תמונות לעבודה לאינדזיין

• הוסף לסימניות
לא היה אכפת לי מסקריפט (בעצם פלוגאין, כי זה ירוץ כל הזמן ברקע), שכשאני מקליד שם הקובץ, הוא מכניס לי את התמונה.

• הוסף לסימניות
יותר קל לזרוק מהסייר לתוך תמונה קיימת ולהחליפה.
יש סקריפט שבונה תיבה מתחת לתמונה או בתוכה עם אפשרות של כתיבה או העתקה מזיכרון הלוח.

אגב, בסקריפט שהבאת לי, אני מקבל הודעת שגיאה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שלמה;703593:
יותר קל לזרוק מהסייר לתוך תמונה קיימת ולהחליפה.

כמובן, אבל זה יכול לבוא לי לידי שימוש כשאני צריך מיזוג דואר, בעיצובים שונים בעמוד אחד.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שלמה;703593:
אגב, בסקריפט שהבאת לי, אני מקבל הודעת שגיאה.
כי לא בנית סגנונות טקסט/תו/אובייקט, כמו שהוא מסביר בתוך הסקריפט,
ו/או שלא הגדרת לו את שם התיקייה שמשם עליו לקחת את התמונות.

(טיפטיפה מסובך, אבל עבד)

• הוסף לסימניות
אם אתה מאוד רוצה לחקור משהו,
תפעיל את הסקריפט הזה, (עושה קווים בין טורים), ותבדוק מה בעצם הוא עושה.
(תצטרך כמובן לפרק את הקבוצה)

קבצים מצורפים

• InGutter.zip
    KB 19.8 · צפיות: 16

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה