כללי אינדיזין מסכה דחוף

• הוסף לסימניות
האם יש אפשרות באינדיזין של מסכות? תודה

• הוסף לסימניות
יש באפקטים, באפקט האחרון אפשרויות של מסיכה אוטמטית

בעצם כל אוביקט שנכנס לאינדיזיין הוא מגיע בתוך סוג של מסיכה, אפשר למשל להחסיר עם אוביקט מעליו ורק המסגרת שלו חסרה, יש אפשרות להזיז את התמונה בתוכו ע"י החץ הלבן (או לגעת בעיגול האמצעי)

• הוסף לסימניות
תודה על התשובה המהירה אך התכוונתי מסיכה כמו שיש באילוסטריטור אפשרות למחוק אילו חלקים שאני רוצה
תודה

• הוסף לסימניות
עוד שאלה נוספת ,
האם יש אפשרות דחית מלל בצורה ,ז"א לא רק בריבוע אלא אם יש לי עיגול , אז דחיית מלל מעוגלת תודה רבה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י YG&K;1107441:
תודה על התשובה המהירה אך התכוונתי מסיכה כמו שיש באילוסטריטור אפשרות למחוק אילו חלקים שאני רוצה
תודה

אין כזה דבר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י YG&K;1107442:
עוד שאלה נוספת ,
האם יש אפשרות דחית מלל בצורה ,ז"א לא רק בריבוע אלא אם יש לי עיגול , אז דחיית מלל מעוגלת תודה רבה

בוודאי, זה אחת.האופציות.בתפריט דחיית המלל.
אך צריך עיגול אמיתי. או עם רקע אחיד,ולהפעיל מציאת קצוות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י eliezer;1107446:
בוודאי, זה אחת.האופציות.בתפריט דחיית המלל.
אך צריך עיגול אמיתי. או עם רקע אחיד,ולהפעיל מציאת קצוות.

תודה רבה , תוכל להסביר לי מה זה להפעיל מציאת קצוות

• הוסף לסימניות
או תודה , הבנתי בקשר לעיגול , הצלחתי לעשות את זה , רק לא ידעתי שזה נראה מציאת קצוות
עוד שאלה קטנה :)
האם יש אפשרות בדחיית מלל ע"י צורה לא מסודרת , כמו דשא שזה ידחה לי לפי הקצווות של הדשא ?
תודה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י YG&K;1107462:
או תודה , הבנתי בקשר לעיגול , הצלחתי לעשות את זה , רק לא ידעתי שזה נראה מציאת קצוות
עוד שאלה קטנה :)
האם יש אפשרות בדחיית מלל ע"י צורה לא מסודרת , כמו דשא שזה ידחה לי לפי הקצווות של הדשא ?
תודה

אותו דבר בדיוק...
זה נקרא מציאת קצוות.
אם הרקע אחיד, זה יכול לפעול.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה