כללי אינדי - גרפ פשוט

• הוסף לסימניות
אני רוצה לחפש את
83חשיבות חלק הבקשות
ל:
83 | חשיבות חלק הבקשות

איך עושים את זה?

• הוסף לסימניות
המספר הוא תמיד 83, והטקסט הוא תמיד 'חשיבות חלק הבקשות'?
נא להסביר יותר ברור.

• הוסף לסימניות
ברור שזה משתנה, אחרת לא הייתי עושה חיפוש והחלפה אלא ידני.

• הוסף לסימניות
אז מה קבוע?
המספר תמיד בן שתי ספרות?
כל שורה כזו מתחילה במספר ושורות אחרות לא מתחילות במספר?
השורה הזו תמיד מופיעה בסגנון פסקה קבוע?
זה המקום היחיד שבו מספר צמוד לאות?
צריך להגדיר מה בדיוק רוצים לחפש, ואח"כ אפשר לעשות גרפ מתאים.

• הוסף לסימניות
המספר גם בן שלוש ספרות.
זה המקום היחיד שבו מספר צמוד לאות. אכן.

בכ"מ, חבר מתכנת סידר לי. אבל אני עדיין רוצה הסבר על 1$, 2$ וכו' משתנים שמשנים את הסדר.

• הוסף לסימניות
קוד:
(\d+)([^ ]+)
והחלף עם
$1 | $2

• הוסף לסימניות
כשמגדירים קבוצות בחיפוש ע"י שמכניסים אותם בסוגריים (כאלו) אפשר אח"כ בהחלף לשנות גם את הסדר.
דהיינו הקבוצה הראשונה נקראת בהחלף $1 השניה $2 השלישית $3 וכן הלאה.
ואז אם היית כותב $3 ואחרי זה $2, הוא יכניס קודם את הטקסט שנמצא בקבוצה השלישית ואחרי זה את מה שבקבוצה השניה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה