כללי אינזידיין - מסגרת לפסקאות - שאלה למומחים

• הוסף לסימניות
היו כבר דיונים בנושא, אבל אני פותחת אותו שוב
כי אני לא מאמינה שיכול להיות כזה דבר, בטח יש איזה טריק
לעשות מסגרת לחלק מטקסט בתוך תיבת טקסט.
לא לכל הטקסט! (כי אז תגיו לי לעשות מסגר לתיבה)
אלא לכמה פסקאות בלבד.
אז איך?
אני רק חשבתי על רעיון של לשים תיבה בתוך התיבה אבל זה מאד לא מוצלח! אני רוצה שזה יהיה לי בסטייל. אבל גם אם לא, העיקר שהמסגרת תהיה חלק מהטקסט ותזוז איתו .
יש דרך?
תודה מראש!

• הוסף לסימניות
האם את חייבת מסגרת שלמה? אם את מסתפקת רק במסגרת -בקו מלמעלה ומלמטה את יכולה להיעזר ב-paragraph rule ולהוסיף קו מעל וקו מתחת הפסקה.

• הוסף לסימניות
תודה!
כן אני רוצה מסגרת שלמה.
אבל גם קו למעלה ולמטה זה מעצבן , כי צריך תמיד לתת הגדרה נפרדת לפסקה הראשונה ואחרת לאחורנה, ועוד הגדרה לאפשרות שזה רק פסקה אחת ולא כמה, ואם החלטתי לפצל את הפסקה הזאת אני צריכה לשנות את הסטיילים של השתיים
רציתי אחת ולתמיד לדעת אם יש אופציה של מסגרת.

• הוסף לסימניות
תפני לאליעזר, נראה לי שהוא בונה סקריפט לזה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה