אינטלגנציה של חברי פרוג... - בואי נראה אותכם!

• הוסף לסימניות
מבחן אינטלגנציה קצר:)
. אתה מתחרה במירוץ, אתה עובר את הרץ שנמצא במקום השני, באיזה מקום אתה עכשיו?
תשובה: אם ענית שעכשיו אתה ראשון אתה טועה לחלוטין. אתה עברת את הרץ השני ולכן לקחת את מקומו, מכאן שאתה עכשיו במקום השני
2. אם עברת את הרץ האחרון, באיזה מקום אתה עכשיו?:confused:
תשובה: אם ענית אחד לפני אחרון, שוב טעית לחלוטין. חשוב על זה - איך יתכן שעברת את הרץ האחרון? אם אתה מאחוריו - אתה האחרון. התשובה היא שזה בלתי אפשרי! עושה רושם שחשיבה זה לא הצד החזק שלך. :rolleyes:
הנה ניסיון נוסף, אל תרשום ואל תשתמש במחשבון, וזכור - תגובותיך חייבות להיות מיידיות.
3. קח 1000
הוסף 40
הוסף עוד 1000
הוסף 30
1000 שוב
ועוד 20
ועוד 1000
ועוד 10
מה הסך הכל?:confused:
תשובה: 5000?????? שוב טעית!!!!! התשובה הנכונה היא 4100. נסה שוב עם מחשבון. זה בהחלט לא היום שלך! למרות שאתה אמור להסתדר עם השאלה האחרונה... :p
4. לאבא של מרי יש חמש בנות:
1. chacha
2. cheche
3. chichi
4. chocho
5. ??????
שאלה: מה שמה של הבת החמישית? חשוב מהר... :cool:
תשובה: chuchu????? טעות!!!!! ברור שזו מרי!!!! תקרא את השאלה כמו שצריך!!!!!!! :cool:
עד כאן!
נחמד לא?

• הוסף לסימניות
זה קורה מעומס עבודה.... מוקדש לכל מי שעובד מידי הרבה... (כמובן שלא אני כתבתי את זה..)

מספרים על שני עובדי ממשלה / עירייה / גרפיקאים/מתכנתים או מה שתרצו, שעבדו עד שעות מטורפות, ולא הצליחו אף פעם לקחת חופש בגלל העומס בעבודה.
יום אחד, אחד מהם פתאום הרים את הראש מהמחשב, ואמר: "הי, יש לי רעיון איך אפשר לארגן קצת חופש מהעבודה".
"איך?", שאל אותו העובד השני.
במקום לענות לו, העובד הראשון הסתכל סביב, לבדוק שאין סימן המנהל באופק.
כשהוא ראה שהשטח פנוי, קפץ על השולחן שלו, בעט באחד מהריבועים בתקרה, ונתלה הפוך עם הראש למטה על צינור שעבר שם.
תוך שניות הגיע המנהל מישיבה סמוכה לחדרם של שני העובדים. הוא ראה את העובד תלוי מהתקרה, ושאל אותו מה נראה לו בדיוק שהוא עושה.
"אני מנורה", ענה העובד.
"נראה לי שאתה צריך קצת חופש", נבח המנהל.
"לך הביתה עכשיו, ואני לא רוצה לראות אותך כאן במשרד לפחות בשבועיים הקרובים,
הבנת?".
"כן, אדוני", ענה העובד, קפץ מהצינור, כיבה את המחשב ויצא.
העובד השני מיד קם אחריו והתחיל לארוז.
"ולאן נראה לך שאתה הולך?", שאל אותו המנהל. "הביתה, ענה לו העובד השני, אני לא יכול לעבוד בחושך".

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סימה שלי;515508:
מספרים על שני עובדי ממשלה / עירייה / גרפיקאים/מתכנתים או מה שתרצו, שעבדו עד שעות מטורפות, ולא הצליחו אף פעם לקחת חופש בגלל העומס בעבודה.
יום אחד, אחד מהם פתאום הרים את הראש מהמחשב, ואמר: "הי, יש לי רעיון איך אפשר לארגן קצת חופש מהעבודה".
"איך?"
מי שמבין, מבין.

קבצים מצורפים

• 1404.WMV
    KB 453.8 · צפיות: 33
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י חסידה;516230:
מי שמבין, מבין.
יפה מאוד :)
הבעייה ברעיון שלו שבמקרה שהבוס יתפוס אותו הוא לא ייתן לו חופשה רק לשבועיים...:)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה