אינטרנט אתרוג, כשר?

• הוסף לסימניות
האם לחברת 'אתרוג' יש הכשר? אם כן מי המכשיר?
אנא ואנא לא לגרור את האשכול למחוזות לא רצויים.
אני שואל בכנות, שאלה שהתשובה עליה היא כן או לא, ואם כן אז שם של רב.

[אני אגב מנוי בנתיב, והשאלה שלי היא בשביל מקום עבודה שרוצים חסימה ברמת הסַפַּק.]

תודה

• הוסף לסימניות
אם באמת זו התשובה שאתה מחפש, למה לא תפנה אליהם?
לגבי הענין עצמו, לאחרונה עברתי אליהם ואכן האינטרנט שלי חסום וממוגן ירי...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י TIP X;466430:
אם באמת זו התשובה שאתה מחפש, למה לא תפנה אליהם?
לגבי הענין עצמו, לאחרונה עברתי אליהם ואכן האינטרנט שלי חסום וממוגן ירי...

האמת, לא חשבתי על כך. אכן אשאל אותם.
בכל אופן מי שיש לו מידע מוזמן בכל זאת לענות.

אגב, איך אתה מרוצה משירות הלקוחות וכדו'?

• הוסף לסימניות
התשובה היא - תלוי למי...

ועדת הרבנים לענייני תקשורת מחרימה אותם.
זו הסיבה שביומונים החרדיים לא מפרסמים את אינטרנט רימון.

עם זאת, ישנם רבנים מסויימים שמתירים אותם. בינתיים רק מהציבור הדל"י. ולא מהציבור החרדי (עד כמה שידוע).

נתיב (לבינתיים) היחידים שיש להם הכשר מועדת הרבנים.

ברימון יש חסרון במחשבים ניידים שם ניתן להתחבר חופשי דרך האלחוטי, אך יש מעלה שגם בתוך האתרים עצמם יש סינון תכנים.
בנתיב יש חסרון שניתן לעקוף ע"י שלחן עבודה חיצוני, אך המעלה היא שהחסימה חמורה בהרבה וכפופה לדרישות ועדת הרבנים לענייני תקשורת (שם למשל אין מציאות לפתיחת אתרים חרדיים שאינם מקצועיים!)

• הוסף לסימניות
רבנים מהציבור החרדי שתומכים באתרוג (לפי המתפרסם באתר שלהם):
בית הדין בביתר (חתומים הרבנים: דוד צבי אורדנטליך, צבי ברוורמן, שלמה הלוי איצקוביץ, ובראש המכתב מופיע המשפט: מצ"ב מכתב בתי הדין כשאליהם הצטרפו מרן הגרי"ש אלישיב שליט"א, ומרן הגאון רא"ל שטיינמן שליט"א, כמו"כ חברי הבי"ד ביקרו את כ"ק מרנן האדמורי"ם שליט"א ראשי קהילות הקודש דעירנו, שהצטרפו לדברים אלו ונתנו את מלא תמיכתם לכך)
בית דין חב"ד (חתומים הרבנים: הרב זאב דב סלונים, הרב יצחק יהודה ירוסלבסקי, הרב אברהם מיכאל הלפרין, הרב בן ציון ליפסקר, הרב יוסף הכט, הרב אליהו יוחנן גורארי', הרב מנחם מענדל גלוכובסקי)
בית דין בעלזא
הרב וואזנר, הרב ברלנד, הרב פינחס פרנקל, הרב יהושע בריזל, הרב חיים יוסף גוטשטיין, הרב שמעון ליפשיץ והרב צבי ברוורמן

• הוסף לסימניות
האם באמת אתרי התמונות מסוננים? (זו בעיקר הסיבה שאני רוצה לעבור מנתיב לאתרוג)
ובכלל אתרוגים, אתם מרוצים?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה