אינטרנט- יש משהו יותר זול?

• פותח הנושא dn
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אני יודעת שהנושא נטחן פה.
אבל בכ"א. אני תקועה כרגע. ולא יודעת מה לעשות.
יש לי מהירות של 1.5 מגה וזו מהירות מאד איטית.
יש לי ספק של 013 ותשתית של בזק
עולה לי בסביבות ה-110 ש"ח.
אם אני רוצה להעלות את המהירות ל-4 מגה זה יוצא בסביבות ה-140 ש"ח
שאלתי-
יש משהו יותר זול?

• הוסף לסימניות
אגב לי יש ספק בזק, וספק 014 ומשלם ביחד 50 ש''ח בלבד.

זאת אומרת שצריך ללחוץ ולהתנהג עם הספקים כמו בשוק מחנה יהודה.

• הוסף לסימניות
המלצה שלי:
"לאיים" במעבר לחברה אחרת, ואז אתה נכנס לשימור לקוחות שם לא יתנו לך לעבור כי פשוט לא יהיה לך זול יותר. זה עובד בכל החברות, בסלולרי, באינטרנט, בקוי הטלפון. לא תאמינו, אבל מסתבר שהם מרוויחים עליך הרבה ...

• הוסף לסימניות
לי יש 10 מ"ב מבזק ב 60 ש"ח + 10 מ"ב מבזק בינלאומי ב 54 ש"ח.

• הוסף לסימניות
יש מחיר מבצע של בזק ל-12 חודשים, בכ-51 ש"ח כולל מע"מ, ל-1.5 מ"ב. המחיר הוא ל-12 חודשים, כאשר יש לזכור לבקש את חידוש המבצע מחדש בכל שנה. (אחרת, המחיר עולה). יש כמובן גם התחייבות לשנה.

המחיר לספק אינטרנט אמור לעמוד על סביבות ה-20-30 ש"ח למהירות כזו.

• הוסף לסימניות
יש לי את אותה עיסקה כמו פותחת האשכול.
השאלה היא מה יש לאיים? באיזור שאני גרה אין לי אפשרות לתשתית אחרת חוץ מבזק.
מה בכל אופן ניתן לעשות?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה