אינטרנט מסונן שהיה פרוץ לחצי שעה בערך, מה עושים?

• הוסף לסימניות
שלום וברכה,
אשמח לעזרה מה עושים שלא יקרה שוב, אני ממש כועסת,
יש לי סינון טוב על האינטרנט, פתאום אני רואה ביוטיוב קופץ לי בצד דברים שלא אמורים להפתח,
אחרי בערך רבע-חצי שעה הסינון חזר לעצמו ב"ה.
האם יש עוד אחד שזה קרה לו? אולי זו בעיה כללית.
או שאני צריכה לפנות לחברה?
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
גם בנטפרי זה קרה בעבר בגלל החברה שבה האינטרנט נמצא (היה ב019 ואולי גם בבזק) נניח בRL זה לא אמור להיות בכלל כי לכאורה יש אצלם רק אינטרנט מסונן בלבד.

• הוסף לסימניות
בנטפרי זה לא אמור לקרות בעיקרון בגלל הצורה שזה בנוי (אם הסינון נופל אז זה אמור לא לאפשר גלישה בכלל).
בעבר היה ספק מסוים שהיה לו בעיה ספציפית עם IPv6 שפעל אצלו (בניגוד להתחייבות שלהם כספק) וזה יכל לגרום לאתרים מסוימים לעלות בצורה פרוצה וגם זה רק למי שלא היה לו wifree (שהיה אוכף את הכיבוי של IPv6).

• הוסף לסימניות
תודה רבה!
באמת אשקול לעבור לנטפרי,
וברור שעזבתי את המחשב, אבל אם זה היה קורה למישהו אחר? או אם הייתי רואה אפילו חצי דקה תמונה לא ראויה? זה נזק....

• הוסף לסימניות
תודה רבה!
באמת אשקול לעבור לנטפרי,
וברור שעזבתי את המחשב, אבל אם זה היה קורה למישהו אחר? או אם הייתי רואה אפילו חצי דקה תמונה לא ראויה? זה נזק....

לפחות 5 שנים זה היה קורה לי לא מעט - ולא לחצי שעה... לכמה שעות
רק יטיוב
עברתי לנטפרי,
חזרתי לאתרוג בשנה וחצי האחרונות
לא קרה מאז.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה