- הוסף לסימניות
נכתב ע"י מי;884324:סתם בשביל הסקרנות, תוכנות אחרות את כן יודעת לפרוץ?
לא עשית לי רושם של האקרית![]()
האקרית ממש לא, אבל לשם הסקרנות מי כן הצליח?
נכתב ע"י מי;884324:סתם בשביל הסקרנות, תוכנות אחרות את כן יודעת לפרוץ?
לא עשית לי רושם של האקרית![]()
יש דברים שלא צריך לפרוץ אלא נתיב ורימון בכלל לא חוסמים.נכתב ע"י רמז;884351:האקרית ממש לא, אבל לשם הסקרנות מי כן הצליח?
נכתב ע"י trew;884355:יש דברים שלא צריך לפרוץ אלא נתיב ורימון בכלל לא חוסמים.
ולא, לא כל דבר שמוצאים צריכים להראות לכולם כדי שיאמינו מה שמסקרן אותך מכשיל את האחר.
נכתב ע"י גולד;884382:כיום כל המצטרפים החדשים של נתיב, מחוברים על ידם דרך חברת אקסופון,
כל המחוברים דרך נתיב החסימה היא גם בספק,
הוי אומר שאם פרצת את הנתיב (כלשונכם) או הבאת מחשב נייד והתחברת לאותה נקודת רשת, אין לך אפשרות גלישה כלל!
הרווח הוא שגם אם הלכת עם הנייד שלך למקום אחר והתחברת אתה נשאר חסום, משא"כ ברימון / אתרוג / נטצח...
כך שאם משיהו חיפש להדר ומצא לנכון את רימון כי הוא "יותר חסום", יש לו היום אפשרות גם בנתיב ועם הכשר של ועדת הרבנים.
ואם, ואם, ואם...נכתב ע"י david48483;884422:ואם ינסו לעקוף את התוכנה באחד משני הדרכים שמניתי למעלה, לא יעזור החיבור דרך חברת אקספון היות והתוכנה עדיין עובדת. זה לא משאיר שום סימן על המחשב, כך שאי אפשר לדעת ואולי הילדים שלנו כבר משתמשים עם זה? (סיפורים שקרו) לכן יש הרבה שרבותיהם אמרו להם או נט צח או אתרוג.(רימון עוד לא שמעתי)
אבל די נמאס כל פעם אותו דבר
בניגוד למה שדובר עד עכשיו לדעתי זה באמת באג, זה לא ואם ואם ואם כי המימוש של זה יכול לבוא לידי ביצוע גם בלי כוונה.נכתב ע"י גולד;884435:ואם, ואם, ואם...
אם כל אחד ינסה לעקוף, הוא תמיד יצליח לפרוץ גם בחסימה הכי הרמטית
החסימה לא נועדה למי שמנס לעקוף!
יתכן שיש באג, וצריך לטפל בזהנכתב ע"י trew;884438:בניגוד למה שדובר עד עכשיו לדעתי זה באמת באג, זה לא ואם ואם ואם כי המימוש של זה יכול לבוא לידי ביצוע גם בלי כוונה.
נכתב ע"י אפרתה;884524:טענו בחיטים והודה לו בשעורים...
דובר על הספק הכשר של נתיב- מה התשובה של כבודו לענין? שוב ושוב התכנה והתכנה, עברנו את זה, נקסט. לענין הספק הכשר של נתיב- יש משהו לאמר בענין?
משום מה יש הרגשה של קצת אינטרסים באי אילו מקומות...
נכתב ע"י david48483;884670:כשאומרים שנתיב זה הכי כשר והכי בטוח, זה תמיד מפריע לי כי אני יודע שלא.
כשאומרים שרק לנתיב יש הכשר, זה מוזר אני אישית שייך לקהילה גדולה שמהסיבות שצינתי למעלה לא מוכנים ללכת עם נתיב, ויודע על עוד רבנים שאומרים ללכת עם אתרוג וכד'.
(כשתתעסקו עם ילדים שהגיעו לאן שהגיעו, וזה התחיל בבית עם אינטרנט סגור של נתיב, גם יהיה לכם אינטרס לא להשתמש עם נתיב.)
נכתב ע"י david48483;884670:כשאומרים שנתיב זה הכי כשר והכי בטוח, זה תמיד מפריע לי כי אני יודע שלא.
כשאומרים שרק לנתיב יש הכשר, זה מוזר אני אישית שייך לקהילה גדולה שמהסיבות שצינתי למעלה לא מוכנים ללכת עם נתיב, ויודע על עוד רבנים שאומרים ללכת עם אתרוג וכד'.
(כשתתעסקו עם ילדים שהגיעו לאן שהגיעו, וזה התחיל בבית עם אינטרנט סגור של נתיב, גם יהיה לכם אינטרס לא להשתמש עם נתיב.)
נכתב ע"י תקוה;884701:אז מה הרבנים לא יודעים את האמת על נתיב?
נכתב ע"י תקוה;884701:צודק!
אבל למה הרבנים ממליצים נתיב וחלקם אומרים רק נתיב?
ואחרי כל מה שאני קוראת כאן אני שואלת בכאב.
האמנם הרבנים משרתים אינטרסים של נתיב? נתיב פנו אל הרבנים הליטאיים וקיבלו הכשר גורף?
ואציין: הרב שלנו אמר לי 'אתרוג'. אבל כשיום אחד התעוררה לי שאלה ופניתי לרב אחר הוא אמר'רק נתיב' ציינתי בפניו שאני באתרוג ורוצה עצה. ענה לי משמשו: 'אבל הרב ממליץ רק על נתיב הוא לא יכול לעזור לך' הרגשתי מובסת .
אז מה הרבנים לא יודעים את האמת על נתיב?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים