עזרה אינטרנט מסונן?

איזה שירי עגבים??
זה שירים המבוססים על "סיפורי מעשיות" של ר"נ מברסלב
זה לא משנה בכלל על מה זה מבוסס, אני יכול לכתוב שיר גס מאוד ש"מבוסס" על פרשיות בתורה, או על דפים/מעשיות מסויימות בגמרא..., לכן הוא יהיה מותר? משנה מה זה עושה לאוזן ולמוח וללב של המאזין, והאם זה שירים שתמיד היו מקובלים בציבור החרדי, או שרק פתאום החילו לשאול שאלות מתוחכמות ומיתממות כאחד של "מה הבעייה, אבל זה רבי נחמן?", רבי נחמן היה צדיק קדוש, ואת דבריו צריכים לקרוא כמו שהם נכתבו, ולא להופכם לשירי עגבים, ולהכשירם.

לדעתי השאלה מאיפה אתה גולש , לא משקפת כלום
משום שרוב גולשי הפורום הם גולשים מהבית ,ברור שאף אחד לא יורד כמעט לחדר מחשבים בשביל להכנס לפורום או לענות על הסקר , וכן נראה לי שגם בעבודה יש פחות זמן לזה

אצלי הוא מסונן אבל בגדי נשים אונליין אני רוכשת באתרים.. ביקשתי ממשהו מיוחד לעשות לי סינון של כל קטגוריות הגברים פשוט

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
יכולה לפרט?
נפתחו לך אתרים בעיתיים?
או תמונות באתרים?
דווקא אתרים בעייתים לא בהכרח נפתחו (אתרים של צלם לדוג', האתר לכשעצמו לא נחשב בעייתי) מצד שני בתוך האתר עצמו נפתחו תמונות וסירטונים לא מתאימים ממש!
שוב, פונה לאתרוג (זו הבמה שלי אליהם, אני לא משתמש פרטי, החברה שלנו כולה לקוחה שלהם), אנא שדרגו וסננו את הבעיות הללו!

שוב, פונה לאתרוג (זו הבמה שלי אליהם, אני לא משתמש פרטי, החברה שלנו כולה לקוחה שלהם), אנא שדרגו וסננו את הבעיות הללו!
ניסיתם לפנות אליהם בצורה ישירה?
עוד שאלה אתם מחוברים לאתרוג הישן או החדש

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

כידוע למנוטפרים במסלול קהילות, פורומי החדשות בפרוג חסומים, ואנחנו יכולים רק לראות את 10-15 המילים הראשונות שמופיעות בראש העמוד ב'מבזקי חדשות', שאכן ברוב הפעמים זה מספיק, אבל מה עושים אם יש הודעה שאנחנו רוצים לראות קצת יותר (כמו: (אמיתי, מאתמול) 'להלן תוצאות הסקר של חדשות 14 ששודר הערב במהדורה המרכזית בהנחיית מגי טביבי |...' או 'סקר i24NEWS באמצעות מכון המחקר דיירקט פולס הערב: הליכוד - 27 מנדטים בנט 2026 - 26'(לכל הרוחות, למה למתוח סתם? כן, אני יודע שהסקרים תלושים מהמציאות, אבל בכל זאת)), אז הנה עליתי על משהו, אפשר להקיש על שם המשתמש שכתב את ההודעה ('הכריש!' או 'אפרסמון2' במקרה שלנו), ואז ב'פעילות אחרונה' או ב'הודעות' אפשר לראות את כל (או רוב, כשזה ממש ארוך) ההודעה ('להלן תוצאות הסקר של חדשות 14 ששודר הערב במהדורה המרכזית בהנחיית מגי טביבי | 24.7.2025 הסקר נערך על ידי שלמה פילבר בקרב 568 נשאלים המהווים מדגם מייצג של כלל האוכלוסייה. חלוקת הגושים (ללא מפלגת בנט): גוש הימין – 63 מנדטים גוש השמאל – 46 מנדטים ערבים – 11 מנדטים חלוקת הגושים (כולל מפלגת בנט)...' או 'סקר i24NEWS באמצעות מכון המחקר דיירקט פולס הערב: הליכוד - 27 מנדטים בנט 2026 - 26 מנדטים ישראל ביתנו - 12 מנדטים הדמוקרטים - 11 מנדטים ש"ס - 9 מנדטים יהדות התורה - 8 מנדטים עוצמה יהודית - 7 מנדטים הציונות הדתית - 6 מנדטים רע"מ - 5 מנדטים יש עתיד - 5 מנדטים חד"ש תע"ל - 4 מנדטים מפלגות כחול לבן...' במקרה שלנו).
ואם הועלתי משהו למישהו, והיה זה שכרי.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה