התייעצות אינטרנט עם סינון נטפרי

• הוסף לסימניות
הייתי שמחה לשמוע האם זה בעיה אצלי בנסטיק או שזה אצל כולם ככה
שיש מן כבדות כזאת ביום עד שהאתרים נפתחים
ואם רוצים להוריד קליפים עד שזה זז

• הוסף לסימניות
יש לי דור 3
ושמעתי שדור 4 התמלא עד אפס מקום ולכן הם העבירו אנשים על הנתבים של דור 3
למה עלינו לסבול?
הרי אנחנו משלמים כסף בשביל השירות ?
זה מאד מעצבן והייתי שמחה לשמוע האם יש למישהו פתרון

• הוסף לסימניות
אפשר לבחור בהגדרות הנטסטיק שהגלישה תהיה רק על דור 4

• הוסף לסימניות
ואז מה זה עוזר לי ?
ואיך אני יכולה לעבור מדור 3 לדור 4?

• הוסף לסימניות
לאחרונה היה על זה נידון בפורום של נטפרי שיש בנסטיק בעיות איטיות...
אל תשכח שכעת הגיע איטיות מוגזמת בגלל הקורונה שיש עומס מרובה שאנשים גולשים כל הזמן באינטרנט בגלל השעמום הנוגס בנו בכל פה...

• הוסף לסימניות
אל תשכח שכעת הגיע איטיות מוגזמת בגלל הקורונה שיש עומס מרובה שאנשים גולשים כל הזמן באינטרנט בגלל השעמום הנוגס בנו בכל פה...
בסדר אין לי בעיה שיעשו עוד כסף
אבל תוסיפו עוד ספקים עוד נתבים
למה ככה???

• הוסף לסימניות
בסדר אין לי בעיה שיעשו עוד כסף
אבל תוסיפו עוד ספקים עוד נתבים
למה ככה???
לא זה בכלל לא קשור לכסף...
זה בעיה עולמית שאנו קשור כלל לחברות וגופים מסויימים גם הפייבסוק והוואצאפ ניזוק מזה באופן קשה ביותר...
אין מה לעשות הסטטסטיקה הוכיחה שאחד ההפסדים הגדולים הנגרמים בעקיפין בגלל הנגיף הוא האינטרנט זה מה יש...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה