איפה אני יכולה להשיג שירי ילדים

• הוסף לסימניות
אבל לא בקול של אישה אלא קול של ילדים
בדיסק ולא קלטת ובלי קטעי סיפור באמצע
בבני ברק

• הוסף לסימניות
יש את הקלטות של חיים בנט- נראה לי שיש לו חלק בדיסקים.

• הוסף לסימניות
ר' אלתר זה כבד מידי לילד בן שנה
אני מחפשת משו ממש ילדותי

• הוסף לסימניות
פעם הורדתי שירים מתוקים
אנסה להעלות לכאן...

• הוסף לסימניות
בבקשה :)
האזנה מתוקה ;)

קבצים מצורפים

• פרפר נחמד.mp3
    2.6 MB · צפיות: 89
  • פיל פילון8..mp3
    2 MB · צפיות: 86
  • יש לי שתי ידים.mp3
    1.6 MB · צפיות: 73
  • השפן הקטן.mp3
    2.9 MB · צפיות: 71
  • הוסף לסימניות
עד כמה שזכור לי הקלטות האח האח יש לי אח והפתעה נהדרת זה של חיים בנט קלטות מקסימות וקליטות.

• הוסף לסימניות
סדרת "שירישונים" של ה. ברכה.
(בנות שרות - מתחת לגיל מצוות)

• הוסף לסימניות
אם בגן של דודו מתקבל אצלך,ממליצה ...אני עדיין שרה לילדים שלי מה ששמעתי לפני 10 שנים

• הוסף לסימניות
קופצת על האשכול.

למישהי יש שירי ילדים באנגלית אולי?

אשמח מאד!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פרינטופ;1287078:
קופצת על האשכול.

למישהי יש שירי ילדים באנגלית אולי?

אשמח מאד!

אין לי להביא לך, לצערי, אבל נסי לחפש שירים של "אנקל מוישי" (Uncle Moishy).
שירים מקסימים ואהובים באנגלית, מומלץ מאוד!

• הוסף לסימניות
גם קופצת :)
מה מומלץ לילד בן שנתיים
והפעם באידיש

• הוסף לסימניות
תודה לכם אנשים ונשים מקסימים ומקסימות!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה