נכתב ע"י א"ב;1141125:בשביל מה את צריכה לקנות / להשאיל / להלוות / להשכיר
תשלבי את הברוז בפוטושופ![]()
לגמרי!נכתב ע"י מילה בסלע;1141176:מעולה!!
איך היא, פוטגנית?...![]()
נכתב ע"י אבש;1141202:לגמרי!
ממש מתוקה!
רק בלילה לישון עם אטמי אזניים.
איך לשלוח לך?
נכתב ע"י מילה בסלע;1141215:את רצינית?...
גם אני!!
היא/את (אתן..) בני ברקיות?
אז יאלה, תזמיני שליח...
נכתב ע"י RacheliArt;1141245:כריש זה טוב?
אולי תושיבי שם דייג עם חכה לכמה שעות?
נכתב ע"י אבש;1141228:ממש לא בני ברקית ולא באזור...
נכתב ע"י אות לי;1141307:לא ממש קראתי את כל האשכול אבל אני מבין שאת זקוקה לברווזים.
בעבר עשינו ללקוחה שמעבירה חוגי "חי גן" בגני הילדים מקור של ברווז מלבישים את זה על הפה זה ומחברים לאוזניים של הילדים בעזרת גומייה.
זה מיוצר מסול צהוב וקיים בשני גדלים לילדים ולמבוגרים.
נראה לי שאם לבי"ס שלם יופיעו התלמידות והמורות עם המקור הזה, זה יעשה הרבה רעש.
אם זה נראה לך מעניין תגידי לנו, נבקש רשות מהלקוח שלנו להכין לך.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים