מידע שימושי איפה אפשר להשיג כעת מצלמת קנון מסדרת SX?

• הוסף לסימניות
מחפשת בדחיפות מצלמת קנון מסדרת SX: 610/620/710/720
בדקתי בחנויות מוכרות ובאתרים, ולא מצאתי.
רק יד 1, במחיר שפוי (עדיף זול :) )
תודה

• הוסף לסימניות
המחיר של זה כמעט ולא משתנה, זה נע בין 1100 ל1400 בערך תחלק לדגמים,
כשהזול הוא 610 והיקר הוא 720,
אני קניתי לפני חצי שנה בחנות כלשהיא בירושלים בכיכר השבת, אני לא זוכר כרגע את שמה,
740 ב1400...

• הוסף לסימניות
המחיר של זה כמעט ולא משתנה, זה נע בין 1100 ל1400 בערך תחלק לדגמים,
כשהזול הוא 610 והיקר הוא 720,
אני קניתי לפני חצי שנה בחנות כלשהיא בירושלים בכיכר השבת, אני לא זוכר כרגע את שמה,
740 ב1400...
מאיפה המחירים האלו? קניתי את 710 לפני יותר מ-5 שנים במחיר של פחות מ-900 ש"ח. מאז המחיר ירד, לא?

• הוסף לסימניות
קנון SX 720.JPG

קבצים מצורפים

• קנון SX 740.JPG
    קנון SX 740.JPG
    KB 50 · צפיות: 109
  • הוסף לסימניות
זה מה שמופיע עכשיו בזאפ
בחנויות החרדיות שלא מופיעים בזאפ לפעמים המחיר זול ב100 ש"ח בערך

• הוסף לסימניות
בקניון רפאלי אשדוד יש את ה720 ב1300

• הוסף לסימניות
המחירים עלו

• הוסף לסימניות
המחירים של כלל המצלמות עלו
וספציפית היום בררתי על זה
בבני ברק "קניתי אצל צביקה" במרכז רימונים יש לו
בהצלחה

• הוסף לסימניות
מה הכי טוב מדגמי ה700?

• הוסף לסימניות
השוואה

קבצים מצורפים

• השוואה בין הדגמים.xlsx
    KB 8.7 · צפיות: 33

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה