כללי איפה אפשר להשיג פונטים

• הוסף לסימניות
אני צריך כמה פונטים:
FrankRuehl
FrankRuehl bold
Mantova
Mantova bold

אם יש למישהו את הפונטים האלה עם תמיכה לעברית וניקוד אודה לו אם ישלח לי למייל:
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
תודה רבה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יקי;1313497:
אני צריך כמה פונטים:
FrankRuehl
FrankRuehl bold
Mantova
Mantova bold

אם יש למישהו את הפונטים האלה עם תמיכה לעברית וניקוד אודה לו אם ישלח לי למייל:
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
תודה רבה

בבקשה....
אבל למה שמישהו יעביר לך משהו לא חוקי?
למה שלא תקנה אותם?

• הוסף לסימניות
איפה קונים פונטים?

סליחה על הבורות...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יקי;1313663:
סליחה על הבורות...

לא הביישן למד....
זה הכי בסדר לשאול שאלות.

יש כמה חברות שמוכרות פונטים צריך פשוט להתקשר ולשאול אותם פרטים.
פונטביט. פונטייפ. הגילדה.

בהצלחה.
וסתם לידיעתך, אם אתה משתמש בפונטים גנובים יש על כך זכויות יוצרים ואם יתפסו אותך הם עלולים לתבוע אותך באלפי שקלים.
ויש גם פונטים חינמיים. כאלה שמקבלים אותם בדרך כלל עם המחשב.

• הוסף לסימניות
פרנרקיל רגיל ומודגש - פונטייפ
מנטובה - נקרא גוטמן מנטובה - מגיע עם חלונות או עם אופיס (לא זוכר עם מי מהם)
שניהם עם ניקוד מדוייק

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מיץ פטל;1313682:
עלולים לתבוע אותך באלפי שקלים.
.
תיקון קל:
עשרות אלפי שקלים..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה