דרוש מידע איפה אפשר ללמוד אימון אישי (קואצ'ינג) לנשים

• הוסף לסימניות
רמה גבוהה, עם תעודה.
יש שמות? / המלצות?

• הוסף לסימניות
יש את צביקה עידן ממרכז אלון שמלמד קאוצינג בשילוב NLP גם לנשים חרדיות הוא בעל ניסיון רב ומקבלים שם תעודת הסמכה מלשכת המאמנים .בהצלחה.

• הוסף לסימניות
האמת היא שזה חלום. לא בר ביצוע עבורי כעת.... :(

ממה שבררתי לפני מס' שנים (ואולי השתנה מאז)
מתקיים במכללת מעיינות בירושלים, מקבלים תעודה של המכללה
ולשכת המאמנים מכירה בלימודים אלו, ובתשלום נוסף אפשר לקבל גם תעודה דרכם .

יש לדבורי רשימת תפוצה במייל, והיא נשמעת אחת שהתמודדה ומתמודדת בעצמה,
מישהי שיש לה מה למכור מניסיון ולא רק 'תאוריות' .

זכור לי גם שהיתה אפשרות לשיעור ניסיון או יום פתוח ...

נראה לי שכדאי לפנות ישירות למכללה (אין לי את מס' הטל' שלהם , אבל בטח אפשר למצוא בחיפוש קצר בגוגל)....

• הוסף לסימניות
פערי שיש אחד ויחידה אין כמו השיטה שלה אחותי לומדת אצלה משהו שעובד פלאים שווה ממש קודם לעקוב אצלה בסטטוס גם מוסיף המון ידע וגם אפשר להתרשם ממנה לפני שמשקיעים הרבה כסף

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
מכללת יוזמות תעודה מוכרת מלשכת המאמנים ליווי וצוות מקצועי מאד!
(אני יודעת שלרוב הקבוצות מעורבות אז למי שזה מתאים...)
מכירה מקרוב מישהי שלמדה שם ומצליחה מאדדד

• תעודה יוקרתית בפיקוח אוניברסיטה – התוכנית להכשרת והסמכת מאמנים – קורס קואצ'ינג קיבלה את הפיקוח של אוניברסיטת בר-אילן, היחידה ללימודי המשך של בית הספר לעבודה סוציאלית ע"ש לואיס וגבי וייספלד. ומוכרת על ידי לשכת המאמנים בישראל.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה