דרוש מידע איפה אפשר למכור תכשיטי זהב?

• הוסף לסימניות
קניתי בפירוב תכשיטים לפני 8 חודשים (שרשרת ועגילים)
איך שחזרתי מהחנות ראיתי שכל הזרקונים נפלו מהשרשרת...
הייתי מאוד עמוסה בתקופה ההיא כך שזה נדחה ונדחה
לכן 2 שאלות

1- מי מכיר את המדיניות שלהם? האם הם יחליפו לי את התכשיטים? (לא נלבשו אפילו פעם אחת!)
2 - מי מכיר מקום אמין שקונה תכשיטים במחיר הוגן?

תודה רבה!

(אפשרות שלישית, אולי מישהו מכאן רוצה לקנות את התכשיטים במחיר יותר נמוך מהשוק..? אשמח לשמוע)

• הוסף לסימניות
עוקבת
מחפשת למכור 2 צמידי זהב שנקרעו..

• הוסף לסימניות
אני פעם מכרתי ביעקבוביץ' צמיד וקניתי תמורתו.

• הוסף לסימניות
זה היה לפני מס' שנים- והסכימו.
במקרה רציתי גם לקנות..

• הוסף לסימניות
תבקשי מפירוב להשלים לך את הזרקונים בשרשרת, הם משלימים גם שברי יהלומים אז בטוח שזרקונים
תנסי לברר מול חנויות כמה כסף הם משלמים לגרם זהב. (הזרקונים לא נחשבים במשקל כי הם נמסים באש)

• הוסף לסימניות
קניתי בפירוב תכשיטים לפני 8 חודשים (שרשרת ועגילים)
איך שחזרתי מהחנות ראיתי שכל הזרקונים נפלו מהשרשרת...
הייתי מאוד עמוסה בתקופה ההיא כך שזה נדחה ונדחה
לכן 2 שאלות

1- מי מכיר את המדיניות שלהם? האם הם יחליפו לי את התכשיטים? (לא נלבשו אפילו פעם אחת!)
2 - מי מכיר מקום אמין שקונה תכשיטים במחיר הוגן?

תודה רבה!

(אפשרות שלישית, אולי מישהו מכאן רוצה לקנות את התכשיטים במחיר יותר נמוך מהשוק..? אשמח לשמוע)
כנראה שהאמרה "זול שווה זול" לפעמים נכונה....

• הוסף לסימניות
תכשיטי מתודי/ מלודי משהו כזה בגאולה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה