אנחנו בני עם אחד
משתמש חדש
- הוסף לסימניות
אני מחפש לקנות אוצר החכמה יד שניה אפילו גרסה ישנה.
יש לי למכור אוצר החכמה גרסה 17 ב 4000אני מחפש לקנות אוצר החכמה יד שניה אפילו גרסה ישנה.
תבדוק בפורום מורשת מרן יש שם מחיר מאוד טוב עם בונוס.אני מחפש לקנות אוצר החכמה יד שניה אפילו גרסה ישנה.
אני רוצה לקנות אשמח אם תוכל לענות לי למייל: <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי> תודהיש לי גירסא 21, מהדורת בני תורה.
אפשר לפנות באישי.
שלום אני מעונין לקבל פרטים ומוניין לקנותלמכירה גירסה 19 (בני תורה) ב 4400 ש"ח.
בירושלים.
מודעה מופיעה ביד 2
shulamitam שטרודל, גממיל וכו..
אני מעוניןלמכירה גירסה 19 (בני תורה) ב 4400 ש"ח.
בירושלים.
מודעה מופיעה ביד 2
shulamitam שטרודל, גממיל וכו..
יש לי למכור אשמח שתיצור קשר בפרטיאני מעונין
מה המייל או פלפוןיש לי למכור אשמח שתיצור קשר בפרטי
אני מתעניין בזה המייל שלי 5376288 שטרודל גימייליש למכירה אוצר החכמה יד ראשונה מהדורה עדכנית ב 4,200-4,500 אצל סוכני הספרים של אוצר החכמה.
אוכל לתת פרטים נוספים באישי.
שלום וברכה,יש לי למכור אשמח שתיצור קשר בפרטי
מוכר אוצר החכמה גירסא 21 430
בפורום לתורם בשם חיים דבוש מאוד בזולמעוניין גם לקנות
או אם יש לכם פרטים על סוכני אוצר החכמה נוספים?
אשמח אם תשלח לי מייל M0504198211מוכר אוצר החכמה גירסא 21 4300 שח
שלחתיאשמח אם תשלח לי מייל M0504198211
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים