דרוש מידע איפה אפשר לקנות כזו מסגרת?

• הוסף לסימניות
מישהו יודע איפה אפשר להשיג דבר כזה בדחיפות
חוץ מאיקאה ששם יש את זו, ואני גם מעדיפה לרוחב...
תודה לכל מי שיוכל לעזור!
30065679_Enlarge.jpg

• הוסף לסימניות
איקאה יש מבאר שבע ועד לקריות..
לרוחב לא בטוח שזה מתקבל יפה - זו לא התנוחה הנכונה
אם איקאה עושים אורך כך זה אמור להיות..

• הוסף לסימניות
אצלי זה מונח על מדף לרוחב מתקבל נהדר..

• הוסף לסימניות
אצלי זה מונח על מדף לרוחב מתקבל נהדר..
זה אותה מסגרת מאיקאה? שבמקור הולכת לאורך?
או שזה מסגרת שהולכת לרוחב?
תוכלי לעזור לי מאיפה קנית?

• הוסף לסימניות
זה אותה מסגרת מאיקאה? שבמקור הולכת לאורך?
או שזה מסגרת שהולכת לרוחב?
תוכלי לעזור לי מאיפה קנית?
זה אותה מסגרת שבהתחלה היתה תלויה על קיר עם תמונות לאורך, וכל פעם שהיו עוברים ליד זה היה נופל..
אז העברתי את זה על מדף לרוחב עם תמונות רוחביות - יותר יפה לטעמי.
לא קניתי - הבן שלי קיבל מהמעון.
יש מדבקה מאחור שזה מאיקאה.

קבצים מצורפים

• IMG_7418.JPG
    IMG_7418.JPG
    KB 666.9 · צפיות: 70
  • IMG_7419.JPG
    IMG_7419.JPG
    KB 760 · צפיות: 71
  • הוסף לסימניות
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
גם אצלי מונח מעל כוורת לרוחב
ממש יפה
ואם קריטי לך את יכולה לחתוך את הקצה המשולש

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה